El gat tigrat. 5


Aviat només n’hi va quedar un per a desembolicar: era el paquet que feia més embalum de tots. L’hi havia enviat el pare des d’Egipte. El paper de regal tenia uns foradets que travessaven la capsa. Quan la va obrir, va trobar-hi un gat tigrat molt més gros que el que tenia la seua amiga Caterina. La coa era curta de punta arrodonida amb tres ratlles negres que pareixien anells.

Comentaris

  1. Oooh! Va arribar per correu postal? ;)

    ResponElimina
  2. Que maco! Jo vaig tenir un gos tigrat, que es deia "Tigre".

    Pilar

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Quan era menuda hi havia un gat que solia venir a menjar. Primer li dèiem "Tigre", però es veu que no li agradava; no responia mai. Quan vam començar a dir-li "Vicent Pasqual" ens feia molt més de cas, vés tu quines coses...

    ResponElimina
  5. Eva, Exacte, per correu postal! "air mail", hi diu al paquet de foradets de l'entrada anterior. :D Avui que havia tingut un parell de disgustos, entrar i trobar-me els vostres comentaris ha estat tot un regal de Reis!

    Pilar, No sabia que hi hagués gossos tigrats! Que estrany! També venia d'Egipte? :p

    Eva, Vicent Pasqual és molt més convicent! Quina gràcia! Per allà baix hi ha molts de Vicents, eh, però d'un gat no m'ho esperava!

    ResponElimina
  6. No, no,...aquest venia de sota una escala d'un xalet que construïa el meu pare, a una urbanització a prop de la vila. ^0^

    Somriures i petons!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada