Els jardins i la biblioteca de Huntington



Desert garden.
Desert garden.
Desert garden.
Pasadena. Casa americana.
Pasadena.
Pasadena.
Abans d'arribar als jardins he tingut l'oportunitat de veure que no totes les cases són com la zona que jo estic, a Hollywood però que tot pareixen bungalows. A Beverly Hills i a San Gabriel Valley les cases són de pel·lícula, literalment. Sabeu les pel·lis romàntiques on la gent va a menjar a cals pares pel dia d'Acció de Gràcies i tenen una caseta en una barri residencial amb un trosset de jardí i el garatge? Fins i tot n'hi ha amb bandera americana inclosa (o amb decoració nadalenca endarrerica i damunt sobrecarregada). I les palmeres pel voltant.

Després de gairebé 3 hores des de Santa Mònica he arribat al Huntington CAMINANT (el senyor autobuser m'ha deixat a 21 minuts de l'entrada després d'haver-me explicat vida i miracles de quan va visitar Barcelona l'any passat en un creuer que incloïa Croàcia, Itàlia, Mònaco i França). He començat, com us he dit, pels jardins de Henry Huntington.

El primer que hem vist ha estat el Desert Garden, ple de cactus i d'altres espècies que van importar, incloses les palmeres. Buf, em costa molt seleccionar quines fotos dels jardins vull penjar, m'han agradat tant! Tot i que els jardins orientals són els que m'han xocat més.

Comentaris

  1. Quina passada de jardí... La veritat sq les ciutats americanes son tan grans xq sempre tenen moltes zones residencials de cases unifamiliars... a mi no em desagrada la idea!!

    Petons!

    ResponElimina
  2. Sempre que condueixis tu ;P El d'avui dia 7 també era molt bonic si no ho compares amb aquest, tenia uns raconets molt ben aconseguits i feien venir ganes d'agafar un llibre i quedar-t'hi a llegir, amb aquest solet... JA te n'ensenyaré totes les fotos. He fet cas de la teua petició i ja tens més fotos dels jardons orientals, tot i que no en vaig fer tantes com voldria per vergonya (érem un grupet d'una vintenta a la visita guiada, que va durar més de dos hores i era la que feia més fotos, a més, amb 2 hores i escaig vam haver-ho de mirar tot una mica accelerats. VAig acabar reventada i encara deia que ara ja podíem tornar on volguéssim... Jo me'n vaig anar a dinar a una mena de glorieta i després a la biblioteca.

    ResponElimina
  3. Entre Pasadena i ara la supeluxosa Beverly Hills ja et puc dir que sí, que la major part és residencial. En comparació, Hollywood segueix saent molt decandent, com Venècia en certa manera.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada