Dia 7: Congrés










Getty Center. Havia agafat entrades per a un altre Getty, també, pensant que estaven a prop... però res.




Aquestes fotos les dedico al papa. He vist una gentada fent coa abans de les 12 del migdia i no parava d'arribar gent i més gent i al final m'he atrevit a preguntar: what's going on? I m'han dit que hi havia partit, de bàsquet, és clar. Ja em direu qui hi jugava... Em penso que LA Clippers, perquè hi havia gent que en duia samarretes, a més a més de gent amb la dels LAkers, però com que aquestes són més populars... Pareix que cada dia hi jugaalgú, dimarts hi tornen a jugar els Lakers. He voltat per allí a veure si trobava cap botiga d'esports per comprar-te una samarreta dels LAkers que faci joc amb la teua gorra, però no me n'he sortit.
Convention Center.

Convention Center.
Convention Center.
Aquest matí me l'he passat al congrés de literatura de la MLA al Convention Center de Los Àngeles (n'he fet fotos per dins, abans de saber que estava prohibit, per tant no les penjaré), ja us en passaré un informe. Com que no he pogut visitar res més fins després de dinar avui només he anat al Getty Center. De fet, dic "només" perquè si hagués pogut m'hi hagués passat un dia sencer (que era el que de forma optimista havia planejat, que si els trajectes eren curts a les 12:30, posem-hi, hi hagués pogut arribar, però hi he fet cap a les 3:30 p. m.) i duia les botes!

Així que he anat al Getty Center, que impressiona per l'arquitectura (de Richard Meier, el mateix que va fer el museu d'art contemporani de Barcelona), per les vistes (a un costat l'oceà, a l'altre la ciutat amb les ombres dels edificis altíssims de Downtown, que no són els que es veuen a la primera renglera), pels jardins (he agafat la visita guiada als jardins, però me n'he penedit, perquè la pobra dona només es lamentava dels colors més apagats que tenen les plantes a l'hivern -res a veure amb el guia dels jardins de Huntington- i no parava de repetir que acabaríem ràpid, que feia molt de fred a aquelles hores... -eren les 3:30 p. m.- i si m'hagués esperat dos quarts més hagués pogut fer la visita arquitectònica, però com que ahir havia mamat tant de Wright i jo només en sóc una afeccionada, no com M...) i per l'art. A cadascuna de les naus del Getty (les parts ondulades no us recorden cap edifici molt familiar?) hi ha col·leccions d'art. Com que aquesta nit no he dormit gaire bé i damunt em feien mal els peus pel calçat no he pogut explorar gaire, però sí que he visitat una exposició sobre manuscrits holandesos il·luminats que m'ha encantat (i m'ha sorprès perquè era molt popular, tenia molt de públic).

Demà agafo l'avió una altra vegada, San Francisco m'espera!

No trobeu que la naturalesa del Getty està sempre dominada per la mà de l'home? JA veureu quan us n'ensenyi totes les fotos.

Comentaris

  1. A mi l'aigüeta aquesta baixeta i cristal·lina com la del Pavelló Alemany m'encanta.

    ResponElimina
  2. M'agraden molt les fotos. Gràcies.
    Tot és molt bonic. El que penges, és clar!!

    ResponElimina
  3. Que maco!! EL STAPLES!!! el centre comercial per exel·lencia de USA!! Aixo de la safata m'ha recordat molt al "llac" de la ciutat de les ciencies i les arts! (no has fet fotos del recinte iluminat per la nit? :P)

    Petons!

    ResponElimina
  4. Vaig marxar a la posta de sol!! I avui amb més raó, cada vegada fa més fred, al Golden GAte m'he glaçat!!! TAmbé he descobert com van les propines... que són abusives. Anònim, posa algun pseudònim amb el qual et pugui identificar... :P Gràcies.

    ResponElimina
  5. A més, a la nit no puc fer fotos amb la meua càmera, que no es veuen bé, si no des de l'observatori us haguessin encantat!A tu, les llumetes et tornen boig.

    ResponElimina
  6. Anònim en aquest cas i a l'entrada anterior, sóc l'aficionat dels lakers però he fet escriure a una altra persona, a l'olivera.

    ResponElimina
  7. Quina gràcia!!! Benvingut. Avui haguessis xalat molt menjant crancs, estic segura que ens haguessis portat a un bon lloquet amb vistes al port, un en concret que tinc al cap.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada