Des de Los Angeles

Ja sóc a Los Angeles, des que a les 2:30 de la matinada de Catalunya vam anar a l'aeroport (sense dormir) que no m'he gitat. Vaig a fer- ho ara. De moment, gent molt oberta, he conegut molta gent i hi ha moltes palmeres. Avui, al contrari del que havia dit l'home del temps feia bo. Són molt de la broma i ben diferent de la simpatia dels treballadors anglesos. Bona nit. Són les 2:35 de la matinada vostres, aquí només passades les 5 de la tarda. Les mandarines i la salsitxa no podien entrar als EUA... :s Que no els portem malalties. I si jo hagués estat en contacte amb animals de granja, tampoc. Avui encara no he fet res, només dormiré per fer passar el jetlag i demà espero penjar fotos i contar-vos el dia!

Comentaris

  1. eccomi C! que bé saber de tu! molt bo lo de les mandarines! jejeje si ets grangera no pots entrar als eua??
    a veure si coincidim alguna nit d'aquestes de tap! fes-me una perduda i em connecto al gmail x xerrar, encara k sigui sense camara.
    els entens bé?
    mua

    ResponElimina
  2. quan t'he fet la perduda he entrat al gmail però no sé com va. He parlat amb la mama per Skype. Tota la nit que plou. Eren les 6 del matí i ja no podia dormir. El recepcionista és antipàtic. Ara em dutxaré i aniré a esmorzar. Em fa por el transport, està tot molt mal comunicat i la gent fa servir el cotxe per a tot, de manera que hi ha molt de trànsit i el taxímetre no para. Són esgroguissatS i em penso que amb una línia blau cel. A més, l'amic d'ahir em va dir que no agafés el tros de línia blava que connecta amb la verda, de fet davall de l'inici de la blava diu que és perillós :s

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada