Les 101 millors botigues de Londres

A mi no m'agrada anar de compres, però aquí hi trobareu un vídeo fet per Time Out on, a partir del min. 2:44, ensenyen Harrods. Com que hi vaig anar dissabte passat he pensat que potser us faria gràcia. La llista de les 101 botigues la trobareu al ser web.

Comentaris

  1. Gràcies!
    Et deixo aquí l'últim post de la Papallones, per si vols córrer una aventura...

    http://papallonesenlallum.blogspot.com/2011/11/desembarquem-londres-jo-no-elles.html?showComment=1321004926900#c8023657561994937266

    No has de comprar res, eh? Encara que, si no compres l'entrada, potser no et deixen passar ^0^

    Pilar

    ResponElimina
  2. A mi m'han dit que és gratis! :) A veure si hi puc anar, que avui espero visita!

    ResponElimina
  3. I et vas comprar alguna cosa a Harrod's?

    ResponElimina
  4. Una bola per a l'arbre de Nadal. En solc comprar una de cada lloc on vaig a l'hiver i quan torno a casa amb la família la posem a l'arbre (tampoc no podia fer una gran despesa). A Harrods hi havia tota una secció dedicada a Christmas World.

    Al final no podré anar al recital, m'anava molt malament i pel que he vist, ho arribo a fer i avui em quedo al carrer, perquè la clau de casa no funciona, sort que hi era el vigilant nocturn (que no venia des de la 1a setmana). Ja he acceptat que sempre hi haurà algun problema a la resi i que soldrà anar acompanyada de despesa de telèfon per part meua, però mentre es pugui solucionar... :)

    ResponElimina
  5. La bola és molt i molt bonica, eh! Però si la desembolica m'omple de porpurina.

    ResponElimina
  6. que fas buscant això tu.....:S

    Petons!

    ResponElimina
  7. hahaha, m'ha arribat i ho he trobat curiós! Ahir vam anar a passejar per Regent's Street, Oxford Street, Picadilly i hi ha uns aparadors xulíssims, no per la roba, sinó per la decoració, i aixì sí que m'agrada! vaig a menjar pernilet salat...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada