3r dia: Dowtown LA

MOCA.
WAlt Disney Concert HAll.
Cental library.


Acompanyat d'un CD. També en tenien diccionaris.
Central library. Foto feta en diagonal.
Central library.
Central library.
Central library.
Downtown.
Downtown.
A la tarda he anat a Dowtown i he vist el Convention Center (tot això després d'esperar 35 minuts un bus que al final no ha passat malgrat ser "rush hours" i "entre dilluns i divendres", que és quan passa). He fet cap a la zona dels edificis alts que us vaig dir el primer dia a la família, que es veia just al centre de LA quan m'hi anava apropant. He visitat la biblioteca central, la Richard J. Riordan library (es veu que va ser el nom d'un alcalde de LA de fa un lustre o una dècada, no m'ho han sabut precisar. La biblioteca té una cúpula, la Rotonda, que representa el sol, la lluna, la terra, les constel·lacions... i molts de detalls, símbols, referències a la saviesa, al coneixement, a l'estudi, la civilització, la cultura i les llengües. A l'apartat d'estudi de llengües estrangeres hi he trobat una petita joia i just l'he obert per la pàgina del pronom "en", que tanta falta faria llegir a més d'un catalanoparlant.

En sortir he anat a visitar el MOCA, on tenen el quadre 1 de Pollock (m'ha entusiasmat pel que significa però el quadre en si ni en fotografia ni a la realitat em diu gairee cosa), Miró i altres artistes que no coneixia.

Preciós l'edifici WAlt Disney Concert Hall, però només es veu a la primera foto (de dia) i no a les que l'agafaven des de davant...

Comentaris

  1. Fixeu-vos que el llibre de català diu "tomates".

    ResponElimina
  2. Per fi has vist els edificis gegants!!! XD!! Ja voras manhattan!!!!

    Petons!

    ResponElimina
  3. Friso per veure Manhattan! Però no m'hi vull perdre... com avui per aquí.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada