Els petits detalls

El lloc on havíem quedat per prendre el te és la cafeteria d'aquesta llibreria tan acollidora. La part de la cafeteria (especialitzada en tes i pastissos, però que també ofereix dinars tothora) és la del primer aparador, on també hi ha llibres. En una mateixa taula, redoneta, hi ha diversos grups de persones! Jo he demanat un pastís de massana i, després d'acomiadar-me de la persona que m'ha descobert aquell carrer màgic a tan poques passes del Warburg, he passat a la llibreria i m'he comprat el llibre que podeu veure a la darrera fotografia.

Al costat de la London Review Bookshop hi ha una botiga especialitzada en stamps, laa Blade Rubber Stamps. Quan ho he vist al cartell em pensava que els esmentats "stamps" eren segells de col·leccionista, però ha resultat que no: ex-libris, tampons, segells, tinta... N'hi havia d'autobusos de Londres, de nòries, de pont de Londres, però també de molts altres temes (d'aquests altres, jo n'he comprat un parell, però no us diré quins són, potser ho endevinareu!).

Comentaris

  1. pareix la llibreria de "Tens un e-mail"
    Olivera

    ResponElimina
  2. Avui ho he aconseguit, 3 intents a visualització prèvia. No m'ho puc creure.
    Quan vagi a Londres, passaré per la botiga dels ex-libris a vore si en trobo algun que m'escaigui.
    Et segueixo pel bloc tots els dies, encara que no sempre puc comentar-te.
    Fins aviat.
    Olivera

    ResponElimina
  3. Sí que ho pareix, hi hauré de tornar per Nadal per veure si posen decoració nadalenca!! N'he comprat un per a M. i un per a J. Deixa estar les visualitzacions prèvies, que a mi em fa molta il·lusió rebre els comentaris :) Tinc un veí que fa por, ja t'ho explicaré, ja!!

    ResponElimina
  4. En aquesta botiga jo faria molt de mal...!

    ResponElimina
  5. A la dels llibres o la dels segells? Jo aquest mes m'he de contenir, però el que ve espero anar més tranquil·la... ^^ He de mirar si en tenen de sirenes, tot i que despusahir no n'hi vaig veure.

    ResponElimina
  6. Ostres... i el que em va costar a mi troba on fer-te l'ex-libris. En tenen les estanteries plagades! Jo ja se quins tampons has comprat :D.

    Petons!

    ResponElimina
  7. veus com podies evitar beure té! son radicals respecte a les infusions... xo no tant!

    ResponElimina
  8. Em fan riure molt els teus comentaris! En tenien del bus de Londres, del Big Ben... però no destacaven. Si hagués estat Torí n'haguessin tingut de la Mole, vaig pensar! Però el meu és únic i m'identifica i això li dóna molt de mèrit!

    El te sí, però em vaig haver de barallar amb el pastís, que es desmuntava per tot arreu.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada