Casa meua els propers 4 mesos

Com el de Rosa, que em va agradar tant.

Des de la meua finestreta.




Paquet de benvinguda amb llaminadures, begudes energètiques, xiclets... i el pillow què?
Aviso: només arribar i ja tinc problemes d'internet, en teoria diuen que és temporal i així ho espero, però ara no puc parlar amb vosaltres per Skype!

Bones notícies: ja estic instal·lada!! Aquest matí he anat a veure una residència i ja hi estic instal·lada. M'ha sobrat una nit d'hotel i tot. M'ha convençut de seguida, tenia tot el que necessitava (en una mida minúscula), un estudi per a mi totsola! I amb cuina elèctrica i lavabo i dutxa dins. A més, serà una bona manera de tenir intimitat però de conèixer gent igual. Encara estic esperant la TV, però demà me la portaran, de moment avui no en quedaven i només m'han donat l'aspiradora.

Tot i que no en tenia notícies fantàstiques, el que he vist de dia del barri m'ha agradat. Tinc uns quants súpers a prop i un carrer més enllà hi ha un centre comercial. També tinc l'estació a la vora i en 30 minuts en metro hauria de ser a la feina. Això sí, estic destrossada: el viatge d'aquest matí, les cancel·lacions de la resta de gent amb qui havia quedat avui i del pis de la noia que vaig veure ahir, tornar a la residència amb el rebut i les maletes, fer els papers (encara me'n queden) i comprar el més bàsic (m'he deixat moltes coses però ja les tinc apuntades): coixí, cobrellit, estris de cuina, detergent per escurar, menjar... Ja m'he fet el sopar. M'he passat. No me'l puc acabar de cap manera... potser més tard?

Voldria parlar amn vosaltres, ara, a veure si restableixen la velocitat d'internet!!!!!!!!

Alegreu-vos-en: que tinc allotjament i està molt bé!!

P.S. Els armaris fan olor de nou...

P.P.S. La connexió torna a anar fatal. Penjaré les altres fotos quan pugui.

Comentaris

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Felicitats!! Així que ja has decidit que t'hi quedes quatre mesos? A quina zona de Londres està la residència? Encara que sigui petit, l'apartament té molt bona pinta! Suposo que si t'has decidit a llogar-lo és que el preu era relativament raonable... Doncs res, a gaudir-ne a partir d'ara! Si veus en B. Taylor, dóna-li records de part meva, haha.

    Le parisien

    ResponElimina
  3. Encara m'han de dur la TV, la tauleta de nit (que despistats i desastres, jo insistint) i arreglar la connexió d'internet o no tinc skype!! No crec que el vegi, però ja ho faria!! Avui he vist el meu contacte ;) Raonable, raonable... val més que un pis compartit, però estic tot sola i la zona, tot i que no era de les més ben puntuades m'agrada molt de moment. Llàstima que tot Londres està en obres i que tots duen mòbils enganxats a l'orella i caminent molt de pressa!

    ResponElimina
  4. Felicitats! El pis te molt bona pinta! Quin luxe, tot per tu sola! Millor aixi quan vingui no tindrem espai x estar separats!

    Petons!

    ResponElimina
  5. Em sobren calaixos, armaris, no tinc prou coses per omplir-los, vine ràpid amb la maleta!! Aquesta nit ha plogut i com que estic a l'àtic sentia repicar les gotes contra la teulada.

    ResponElimina
  6. Felicitats!!! Si que vas tenir sort, vas trobar allotjament rapidíssim...Les residències són genials, perquè pots conéixer un munt de gent que està en situació semblant a tu...segueixo llegint l'aventura al següent post!

    ResponElimina
  7. Aii i està genial, que m'he oblidat de dir-ho!!! La finestra davant del llit és perfecte!

    ResponElimina
  8. El problema és que avui em penso que no han engegat la calefacció i ja fa bastant de fred, la gent porta abric (jo també) i bufandes, ja! Sí... si hagués arribat en dilluns i no en cap de setmana, quan tot estava tancat, ni tan sols hagués hagut de patir per si em quedava... al ras.

    ResponElimina
  9. Ohh, abrics, bufandes...aquí encara anem amb màniga curta!

    ResponElimina
  10. Jo signaria perquè sempre fes aquest fred, l'hivern em va tremolar... de por, també!

    ResponElimina
  11. Tens un allotjament xulíssim! Enhorabona!!!

    ResponElimina
  12. Gràcies, la nova habitació és igual, amb la finestra desplaçada al costat dels peus del llit i la distribució una mica diferent, sembmla que hagi entrat dins d'un espill. Espero tenir internet la setmana que ve!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada