La història de Boston i dels EUA

Com sabeu, tot i que les dates no són el meu fort, m'agrada conèixer la història i el context cultural dels llocs on visc. 

El curs passat vaig començar un MOOC que em va recomanar Eva sobre la història de Boston i em vaig quedar just a la meitat quan el van tancar. Pensava que m'avisarien si es tornava a oferir, perquè m'hi havia apuntat al setembre o octubre, però ahir ho vaig mirar i n'havien ofert una altra edició al maig (i encara és obert, fins al gener). Com que me'n queda la meitat, m'hi he tornat a inscriure. Hi ha molts de materials, no és rapidet de seguir. El trobareu a Canvas, History of Boston, per Suffolk University. 

I justament ahir, en què vaig demanar d'assistir d'oient a dues assignatures a la universitat (una de les quals sobre l'Amèrica de després de la Segona Guerra Mundial a través de filmografia i literatura; tot i que em perdré la primera classe de totes les assignatures; l'altra, estretament relacionada amb la meua recerca i carrera acadèmica -la fan just després, per això vaig pensar que podia combinar-les bé per horari perquè aquí les classes són de menys d'una hora, realment, i se'm fa molt curt-), em va arribar un llistat de cursos de Coursera que pensaven que encaixen amb el meu perfil. Un era The Kennedy Half Century i l'acaben d'obrir (en un dels formats nous de Coursera, però també el pots fer de forma gratuïta). Com que el museu em va intrigar i em vaig quedar amb ganes de tenir-ne un retrat més complet, m'hi he apuntat i l'he començat avui. Si us hi inscriviu, ho podem comentar! N'hi ha més (a Coursera ho podeu consultar a 'cursos relacionats'), però encara no he acabat mai cap MOOC (el que vaig coordinar no el compto), així que ja ho veurem! Avui l'he mirat dinant...

Comentaris

  1. Programant el nou curs
    i omplint-lo amb coses interessants!
    Olivera

    ResponElimina
    Respostes
    1. La preparació del curs nou sempre m'ha encantat, des que compràvem els llibres a l'escola i els fullejàvem i el folràvem en arribar a casa. Sempre pensava en totes les lectures que m'esperaven per devorar!

      Elimina
  2. Apaaa quin empatx de Kennedy! Ja m'explicarà si cobreixen només la història oficial o també la extraoficial.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El MOOC de moment és molt més objectiu que el museu (que potser depèn de fundacions privades) i sí que esmenta les relacions extramatimonials, possible frau electoral... He acabat la setmana u del curs!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada