Fauna



 

Darrerament no he penjat fotos del balcó i ara, que he quedat fregida mentalment d'una reunió de feina, m'escarxofa abans de continuar treballant i actualitzo ds del mòbil (les fotos apareixen per defecte en mida gran, si ho faig així). Si no he penjat fotos del balcó és perquè quan vaig arribar l'havien invaït completament els coloms. I hi ha tantes caguerades que fa fàstig, com passa a la teulada del davant, al colomar, al traster del jardí, al
pati... Són per tot arreu, tot i que s'espanten fàcilment i al principi deixava la porta oberta amb la tela mosquitera nova perquè s'acostumessin a tenir-me aquí i no ho invaïssin tot. I anava trauent el cap. Ahir va ploure tot el dia i es va netejar, però dura entre un i dos dies. Em vaig sentir una mica Colometa. 

I això que fins ara no n'havia fet cas. Més aviat era graciós. Són fins i tot a la finestra del davant. 

I quan vaig baixar al soterrani a fer la rentadora l'altre dia em vaig trobar una imatge molt divertida que no vaig ser a temps de retratar. Els coloms i el nostre esquirol menjant junts al pati. 

Ells es van espantar i van volar a la teulada del colomar, però l'esquirolet es va quedar quiet mentre buscava el mòbil.



Comentaris

  1. La Vera em va enviar una postal no fa gaire amb els ocells típics de New England i els coloms no hi estaven, crec. Però ara he vist aquesta foto i sembla que són típics dels patios d'allà: http://thedailybirdnewengland.blogspot.com/2012/02/top-5-birds-you-didnt-expect-to-see.html. Li donen un aire molt casolà. C.

    ResponElimina
  2. Hahah no ho sabia que era habitual! De pintoresc, n'és! :D

    ResponElimina
  3. I compte amb els esquirols californians, que són mooolt més propers que aquí (com la gent, de fet). Avui he parlat de tu a anglès perquè m'han preguntat si ens havíem trobat. No ho han trobat gens estrany :D

    ResponElimina
  4. Uf! Quina porqueria.
    Olivera

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho veus... i no val la pena que m'hi trenqui les banyes per netejar-ho perquè ensudemà estaria igual...

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada