Alarmes

No sé si us vaig explicar que quan vam anar a Nova York amb la família, una nit, a les tres de la matinada, va sonar l'alarma d'incendis de l'hotel. No la van poder apagar fins a les 6 del matí, i vinga venir bombers.

A casa meua, un dia, em va saltar perquè estava fent peix al forn i havia deixat dins del forn una safata que no era. Era l'alarma de fum que tinc a l'habitació, al costat de la cuina. Vaig tancar la porta, finalment, i es va apagar.

Però d'alarmes, en tinc més. Aquesta nit, a les set del matí (bé, potser ja no tant de nit, però jo dormia i em vaig gitar tard), ha sonat l'alarma de monòxid de carboni. Al final, sense poder-la silenciar més, he sortit. El germà C., que dorm al costat del meu estudi, ha acabat sortint en pijama al jardí a buscar-me. Ha arrencat l'alarma de la paret i li ha tret les piles. Es veu que el senyor C. s'havia deixat el forn funcionant tota la nit. Ara encara m'espero per posar-hi les piles sense que es dispari (de moment, sona). Mentrestant, tot i que no noto res, mantinc el balcó obert, mentre l'home fa anar la serra pel jardí des que ha sonat.

Comentaris

  1. Ohh que miedo!! Si ese no funciona compra otro.... Yo se supone que tengo varias alarmas pero no me fío nada de ellas y he comprado nuevas. Estoy acostumbrada a vivir en casas con todo eléctrico y ahora con el gas no me siento muy segura.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Creo que me hubiese dado más miedo (ha sido más bien susto) si me hubiese dado cuenta de que era el indicador del monóxido de carbono, porque lo primero que he pensado es que era otro detector de humo.

      Elimina
    2. Claro, es lo que más miedo me da porque no lo ves. Yo tengo uno puesto debajo del aparato de la calefacción y otro en la habitación. El del humo también compré uno nuevo pero aún no lo hemos puesto. Ese era trabajo de F.

      Elimina
    3. Ya la he puesto, he hecho la prueba y parece que funciona (de hecho he ido a que el señor C. lo mirara para asegurarme) y... ¿sabes que he estado escuchando vídeos de Kennedy (con las cancioncillas) para conocer mejor la historia política de los EEUU? ¡Pues el señor C. tenía hoy ganas de charlar sobre política! No sé si es que oyó los vídeos. El miércoles te cuento.

      Elimina
  2. Això ací seria impensable, estem a les antípodes!
    Uns per massa i altres per massa poc. No sé què és pitjor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahah com aquelles protuberàncies de la vorera per apagar focs en cas d'incendi. A Catalunya això com funciona? Hi ha coses que em sobten. A l'hivern busquen voluntaris per descolgar-ho de la neu i hi ha multa per apacar-hi. Com va a ca nostra? Diferències de sistemes (o sistema lliure, en el teu cas)!

      Elimina
  3. Jo vaig pensar que tant no calia. Però si l'home s'oblida d'apagar el forn...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada