La vaga

Que algú m'expliqui quina imatge es volia donar, com s'ha pogut descontrolar tant una vaga i una concentració que se suposava que havia de ser pacífica, per què avui hi ha hagut dret a vaga, però no dret a no fer-la (això tampoc no és llibertat d'expressió), almenys a Barcelona.

I per favor, abandoneu l'edifici històric de la UB, no m'agradaria que tornés a arribar al punt de degradació que va patir per l'ocupació contra el pla Bolonya. Hi ha altres maneres de manifestar-se i atemptar contra el nostre patrimoni no em pareix la millor manera.

Comentaris

  1. M'alegra comprovar que no sóc l'únic bitxo rar l'hora de pensar que era un horror la manera de manifestar-se en aquesta vaga.
    He sentit molta vergonya en veure les notícies avui.

    ResponElimina
  2. Llàstima de no poder compartir el teu escrit en altres xarxes socials!

    ResponElimina
  3. Vergonya és la paraula justa, moltíssima vergonya i impotència. Tots estem patint la crisi, però avui alguns no han pogut entrar al lloc on s'estan formant i altres han hagut de marxar dels despatxos on investiguen i de deixar de formar els ciutadans del futur. I demà? Demà gairebé tothom ho haurà oblidat, però a mi em fa por que la situació d'ocupació al rectorat de la UB pugui tornar a allargar-se i que les condicions de brutícia i de desgast de l'edifici se'n tornin a ressentir. No s'hauria de permetre que això es converteixi en una forma de vida. Una altra vegada no.

    Pel que veig la situació encara ha estat més greu del que em pensava, el rectorat també parla de destrosses immediates, ja produïdes a l'edifici: http://www.ub.edu/web/ub/ca/menu_eines/noticies/2012/02/093.html?utm_source=newsletter_120229&utm_medium=email&utm_campaign=novetatsub&utm_content=noticia_1

    ResponElimina
  4. Enllaço i comparteixo. Gràcies! Sempre és bo sentir les veus que ens fan reflexionar.

    ResponElimina
  5. Plenament d'acord!! Aquesta nit he sentit el rector parlant per la ràdio i sembla que per sort les destrosses es limitaven a les portes d'entrada (o almenys ell només s'ha referit a això). Jo també espero que l'abandonin ràpidament. Sembla que aquest cop el rectorat ha reaccionat amb més diligència que l'altra vegada.
    Ara, també cal dir que la majoria de gent s'ha manifestat pacíficament. Però sempre n'hi ha uns quants que sembla que tenen impunitat per fer el que sigui.

    L'exparisien

    ResponElimina
  6. Sí, sí, evidentment no culpo tothom, però els resultats acaben donant molt mala imatge del país i signifiquen més pèrdues econòmiques, encara, en un dia que molta gent ha degut veure la nòmina encara més reduïda per l'augment de l'IRPF (els que encara tenen nòmina). Va passar el mateix amb els indignats, que van ensenyar què no era la democràcia impedint l'entrada al Parlament. Com ens has fet patir, aquesta tarda, exparisien! Jo també confio que l'actuació no sigui extrema i que, en canvi, puguem parlar d'una actuació diligent i a hora.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada