Imatges d'abans de les graduacions







Quan jo em vaig llicenciar, encara no es feien festes de graduació a la nostra carrera. M'hauria agradat molt. De totes maneres, dos anys després vaig fer un curs d'estiu a la University of Cambridge i vam fer un sopar formal al final, amb diplomes, vestits de gala, aplaudiments i algun discurs. Per a mi era el més paregut a una graduació. Avui, en veure'ls amb les togues i el color granate, no he pogut evitar tornar a associar-los amb el món harrypotterià i les capes de mags. Demà vaig a una recepció per celebrar la graduació dels estudiants del Departament al Faculty Club i hi he convidat A., així que hi aniré ben acompanyada!

Comentaris

  1. Quan vam anar a Liverpool, recordo que vam intentar veure la catedral durant tres dies seguits, i no podia ser, perquè cada dia anàvem a l'hora de les graduacions (o nosaltres no ho enteníem, o ells no ens ho explicaven bé...). Així que vaig aprofitar per fer moltes fotos, sobretot de les sabates altíssimes de les "graduandes".

    No cal dir que quan jo estudiava això no es feia. Bé, algunes universitats privades sí que ho feien, i ho veiem com una cosa molt snob. Probablement no hi hauria anat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també em vaig fixar en els talons!!!! Aquí els actes duren una setmana sencera i no vaig trobar la manera d'entrar a la biblioteca dimecres i dijous.

      Elimina
  2. Yo sí tuve, además dos veces!! Lo pasé muy bien aunque nosotros lo llamamos puesta de bandas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¿Dos veces?? Y llevabas una banda, ¿pues?

      Elimina
    2. Sí, una por cada título que terminé. jeejeje Claro!! Se llama la puesta de bandas porque te ponen una banda, es como la que te has comprado tú para la fiesta de despedida de soltera ;)

      Además nosotros tenemos que elegir al profesor que queremos que nos la ponga y todo!! También he ido a las puestas de bandas de mi hermana, de mis primas y alguna más...

      Ya te enseñaré alguna foto...

      Elimina
    3. ¡Qué dices! Lo de elegir al profesor es fantástico. Vi las fotos pero te cortaste la cabeza. :D

      Elimina
    4. Era sólo para que vieses las bandas... ya te enseñaré las fotos otro día cuando vengas de visita ;)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada