Presentació de Glopades de riu als EUA!

Us poso al dia dels darrers actes que es couen al voltant de Glopades de riu, perquè com va dir E. a la carta que em va arribar despusahir, gaudeixo moltíssim amb els esdeveniments al voltant del llibre i em reca no poder participar a molts d'ells pel fet de viure aquí, tot i que evidentment l'experiència americana ho compensa amb escreix.

El llibre va ser a dos parades a la Setmana del Llibre en Català a Barcelona, a la de l'editorial Voliana i a la dels llibres ebrencs. Tot i que no hi vaig poder fer cap presentació ni signatura de llibres (em queda pendent fer-ho a cap acte que no siguin les meues presentacions), Glopades de riu va ser la publicació més venuda de Voliana a la fira. Núvol se'n va fer ressò aquí.

La biblioteca Sebastià Juan Arbó d'Amposta organitza cada any a l'octubre unes jornades de lletres ebrenques, en les quals m'han convidat a participar de manera que sigui factible malgrat la distància. Així, el 24 d'octubre el meu editor formarà part de la presentació conjunta dels autors ebrencs novells i parlarà sobre el meu llibre.

Aquell mateix dia, a la tarda americana, organitzem la primera presentació del llibre als EUA! A la llibreria: http://www.schoenhofs.com/. Segurament cap a les 5 de la tarda (falta confirmar-ho). I potser que se'n faci una altra a Nova York.

A Catalunya us haureu d'esperar fins a Nadal. El divendres 18 de desembre em gravaran per al programa de literatura de Jesús Tibau a la TV, canal 21. I el dissabte 19 farem una ruta literària a Tivenys, seguida de tertúlia sobre el llibre a la pastisseria La Fornera (el local de la vora de la carretera, just davant del recinte firal, on havien estat les escoles velles, que apareixen al llibre; com també ho fa la plaça on és la pastisseria, al Cocodril). 

Sé que hi ha una ressenya a punt de sortir a Els Marges i una altra a Caràcters (en aquesta darrera revista la trobareu el 6 d'octubre a València i, cap a final de mes, a Catalunya).

N'estic molt contenta, però encara ho estic més cada vegada que rebo un comentari directament dels lectors!

Comentaris

  1. Esta entrada no la había visto. Qué raro...

    Yo me apunto a la de Cambridge!!

    ResponElimina
  2. Las publiqué muy seguidas! Dice el señor C que a lo mejor viene (quisiera presentártelo)!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada