El vot

No sé d'on ho han tret, però les paperetes havien de començar a arribar aquesta setmana i llegeixo a les xarxes socials que ho han endarrerit fins al 15!!! L'enviament! Però com pot arribar a temps? Anit vaig consultar el web i, efectivament, no me l'havien enviat encara. Amoïna.

ACTUALITZACIÓ: És molt pitjor del que em pensava: http://www.vilaweb.cat/noticies/el-vot-a-lestranger-el-27-s-perilla-per-la-impugnacio-de-candidatures/.

Actualització Diada: ahir, dia 10, van enviar la meua papereta per correus. Les van alliberar el dia 9, les primeres, em penso. A veure si arriba. Damunt a Somerville darrerament no va gaire bé el correu...
Actualització 17 de setembre: Hi ha persones a les quals ja ha arribat la documetació per votar a Boston (poquetes). Tinc fins al 23 per votar i sé que ara mateix tota la documentació és a correus de Boston, que ha sortit aquest matí, però a Somerville sembla que va lent el correu. Tinc les instruccions dels webs i la que va publicar Vilaweb sobre com fer-ho i documentació requerida. Com sé on és? Al web on hi diu quan te l'envien també hi ha un codi de correu certificat. Fa dies que en ressegueixo l'itinerari, des que va arribar a Nova York. Va molt just i fa patir.

Més informació:

aquí i aquí (periodística).

Comentaris

  1. En aquest assumpte, ho sento, sóc completament pessimista... :(

    ResponElimina
    Respostes
    1. :( Em vaig perdre les meues primeres eleccions catalanes a Itàlia per culpa del sistema de vot i ara, aquestes? Les més importants? Encara que faci tot el que pugui per votar, sentiré que és un vot robat, i quin vot, i això fa molt de mal.

      Elimina
  2. Avui a l'Ara hi ha un acudit molt bo.
    Olivera

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada