#27S

Aquest cop, els catalans a Boston ens vam organitzar per veure les eleccions. Va ser un dia de celebracions, que va culminar amb l'eclipsi, que ens va regalar unes imatges espectaculars. Jo que ja m'imaginava una altra vegada darrere de la pantalla, intentant que se'm carregués TV3 internacional per seguir els resultats electorals tot sola mentre els comentava per whatsapp, em vaig trobar amb 72 catalans, la major part dels quals no coneixia, en una zona comuna del bloc de pisos on viu una parella de la llista per compartir un moment tan important. L'ambient i la generositat de la gent van ser espectaculars. (Feia com a mínim dos mesos que no menjava croquetes casolanes). Vam quedar a la una per dinar. Era un potluck, és a dir que cadascú portava uns plats. Hi va haver de tot, fins i tot pollastre a l'ast. La gent va anar arribant a partir de les dues i ens hi vam quedar fins al final. Fins i tot algú havia pensat a dur el cava, previsor, per a la celebració final. Va ser una jornada històrica en què vaig estar molt ben acompanyada i en què vaig pensar molt en vosaltres. Us en penjo unes quantes fotografies.


Això ja era al final, així que ja havíem llevat molts plats.



Fins i tot vaig beure un glopet de cava, jo que no ho faig mai! Hi va haver brindis i també el vaig fer virtual amb la família!
Si a la darrera foto ens veieu en terra és perquè allò pareixia el joc de les cadires...

Que acabeu de passar un bon dia de sant Miquel, patró del meu poble.

Comentaris

  1. Un gran dia que serà important per a la nostra història!
    Olivera

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hem viscut uns anys plens de moments històrics per al país i així hem de seguir!

      Elimina
  2. Quin goig tot plegat! I les banderetes de plàstic amb l'estelada on les venen a Boston? C.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les tenien uns catalans, però em penso que venien directes de Catalunya, les banderes! Cadascú va portar el que tenia.

      Elimina
    2. A través de l'ANC EUA vam aconseguir els punters.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada