Miami: la tornada

Ara ja us escric des de Boston, on la temperatura torna a baixar la setmana que ve. Només arribar, he passat de la samarreta de tirants i els pantalons curtíssims a l'abric i la bufanda. Tot i que no n'hem fet fotografies, hem començat el matí (hem sortit a les 8 de l'hotel) a Little Havana, on hem esmorzat a la pastisseria Pastelmanía. Ens ha paregut, un cop més, barat en comparació amb els preus de Boston. Aquí es veu el tall de pastís que he triat jo per començar: flam amb pastís de formatge. També he demanat un suc de taronja natural i ho he rematat amb un flam totsol. F. ha fet una empanada, flam i un suc de mango. Ahir també vam anar a una botiga de puros autèntica i a una de surfistes, quins contrastos. Hem tornat a Coral Gables a buscar les maletes i hem acudit a Coconut Grove, el barri més antic de Miami. Com que dit, totes les zones que hem visitat m'han paregut molt segures. En aquest cas, benestant. L'hem fet petar al port.


Després hem anat a la zona de botigues i galeries.




Ja veieu que hem agafat tot tipus de transport, fins i tot el tròlei local de dalt de tot.

Una bona llibreria-cafeteria dins d'una galeria amb escultures.

Vista del downtown, el centre, feta per F. Aquesta ciutat no s'acaba mai, s'allargassa, creix horitzontalment, amb carreteres sempre plenes.


I abans d'anar a l'aeroport (jo que estic acostumada a fer-ho amb tant de temps) hem anat al centre comercial que veieu a la fotografia, també plenet de gent (eren a l'ombra, per això no es veuen), amb jardins, restaurants... F. és especialista en gangues, però aquest cop se n'ha estat.
I ara me n'aniré al llit, que demà a primeríssima hora tinc una reunió. Ah, i amb l'arribada del bon temps, espero tornar a actualitzar a molt bon ritme i amb contingut nou, així que no us deixeu enganyar per aquests darrers mesos de més aviat reclusió.

Comentaris

  1. Con pantalones cortísimos!! No se te puede dejar ir a Miami, menos mal que han sido pocas horas y ya estás de vuelta en la puritana Boston ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me compré mis primeros shorts y lo tengo documentado en foto, jajaj.

      Elimina
    2. Los primeros?!?! Bueno pero al menos serán por debajo de las rodillas, ¿no? jijiji

      Elimina
    3. Te mando foto, que esto no puede ser.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada