Chicago: dia 6!!!
D'anècdotes del viatge, en tenim unes quantes; algunes massa privades per compartir-les. Anit el local de jazz no va anunciar que hi havia una festa privada i nosaltres hi vam anar malgrat la neu i el vent. De fet, vam arribar a entrar dins, a la festa d'aniversari, a deixar els abrics, seure i ens van oferir canapès i aquí va ser quan em vaig adonar de l'error i vam desfer camí, no sense que ens dolgués: havíem mirat al calendari del web l'actuació que volíem anar a veure, a la porta no hi deia que hi fessin res privat i el guàrdia de seguretat que ens va demanar els passaports ens va convidar a entrar-hi. D'aquí res hi tornarem a anar: avui hem trucat per assegurar-nos que està obert (anit vam acabar menjant peix en un altre restaurant). Un altre malentès va ser que vam comprar bitllets diaris de tren de deu dòlars per cap per fer només dos viatges: tot i que el bitllet des de l'aeeoport ja valia 5 dòlars, els que treus per circular per Chicago deuen costar menys; jo també em vaig errar el dia del museu, però almenys vaig fer tres viatges). I ara la recomanació de pastisseria (afrancesada) per esmorzar, apta per a paladars dolços i salats o mitxtos com el meu. Us ensenyo el xocolate cuit i la pasta que jo m'he menjat, però hi ha moltíssima varietat i dues sales de local (el pati interior queda amagat a simple vista). Es diu Toni Patisserie, Amelia, i és a la vora del començament del Millenium Park. La valg trobar molt ben valorada a Yelp.
el pati de la residència St. Katharine's, on jo dormia quan vaig fer un curs de literatura un estiu a la Universitat de Cambridge. També hi tenen un monument sobre l'energia nuclear de Moore que no hem sabut trobar i gàrgoles a les portes d'entrada, parades de hotdogs, llibreries amb recomanacions del personal, edificis moderns, una biblioteca amb una cúpula transparent espectacular...
Va deixar L., per veure el skyline. Hi ga un altre edifici de Wright i també la famosa Robie House, del mateix arquitecte. Hem aconseguit trobar lloc per a la visita guiada de la una (abans que s'exhaurrissin).
Un bon dia.
ResponEliminaBona Pasqua!
:)
Bon viatge de tornada!
ResponEliminaYa tengo la pastelería apuntada. Tiene muy buena pinta!! Gracias!!
ResponEliminaTe va a encantar, tiene tanto para paladares dulces como salados.
Elimina