Dia plujós a Chicago

Imatge de The Rookery, restaurat per Wright. Hi hem fet una visita guiada (pagant), nosaltres i uns altres catalans a qui M. coneixia.

"Plujós" no és el millor adjectiu per definir el dia d'avui: aquest matí ha plogut a bots i barrals i, evidentment, a la Windy City hi feia vent; tant, que hem acabat tots xopets i els peus xipollejant. Ara som a l'hotel mirant com neva i, alguns, fent la migdiada. Aquest matí hem recorregut el centre, The Loop, amb els edificis de Sullivan, Mies van der Rohe, Wright, l'escultura de Picasso una altra vegada, l'edifici altíssim Willis Tower (s'hi pot pujar, però avui la boira no deixava veure ni on s'acabava), l'oficina de correus, els famosos teatres. No està lluny, però els mapes no marquen els edificis i monuments i es fan difícils de trobar. També és el barri de les primeres editorials. The Loop.

Ens hem canviat a l'hotel i hem baixat a dinar a Hoyt's, cuina americana moderna. Aquests són els plats de ma germana i meu:

Hamburguesa.
Costella.

De fet, he buscat una pastisseria, però de moment l'ajornem com les crispetes famosíssimes per quan faci més bo:

A quarts de 4 hem arribat a l'habitació i d'aquí una mica més d'un parell d'hores sortirem, tot nevant, al club de jazz (actuació a les 7.30)! Hem triat Andy's Jazz Club and Restaurant. 

Comentaris

  1. I no hi ha foto de l'oficina de correus? :/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Plovia a bots i barrals! Impossible!!!

      Elimina
    2. Però era de Mies i t'hi vaig comprar el segell amb el qual circularà la resposta a la teua carta, que m'acabo de trobar i per a la qual ja vaig comprar una postal!

      Elimina
  2. Nosotros también hemos tenido viento y lluvia, aunque con mucha calor y humedad :(

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sólo unas horas temprano por la mañana el sábado. Todos los días hacía viento, amanecía todo negro y lloviendo, después salía el sol y luego empezaba a chispear y caía un chaparrón de unos 10 minutos y así vuelta a empezar...

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada