Arbres

La Jack'O Lantern dissabte de matí al balcó. Avui ja l'he llençat, perquè com que el camió de la brossa passa una vegada a la setmana, si no s'hauria podrit.
Ara que ja sé que aquí les estacions no són cap broma, me les prenc molt seriosament. Al final de l'estiu ja pensava en excursions que podria fer i amb qui m'agradaria anar-hi, cap arribés la tardor. Realment a l'agost vam aprofitar tots els moments lliures, mentre que ara ja sabeu que el dilema entre la feina i el lleure s'ha fet més present que mai (des que va començar el curs). Així que al final no he fet passejades ni excursions per anar a veure les fulles o a collir maçanes, tot no pot ser i estic contenta de la manera com he invertit el temps i de les experiències d'aquests mesos. A més, tinc intenció d'anar a una passejada d'anglès a veure arbres. Però al meu carrer, al balcó, a Harvard, la tardor també s'ha fet present (m'encanten els arbres rojos, tot i que no vaig fotografiar-los). 

Teniu aquesta fotografia, des de l'escala de la Widener Library a l'hivern (la que em va quedar més bonica), a l'estiu (els arbres tapaven completament l'església) i aquesta és d'ahir, tardor.

Avui, el balcó.

Comentaris

 1. Yo este año también me he saltado las excursiones para ver el cambio de hoja :(

  ResponElimina
 2. Si a mí ya me pasa que ciertas actividades ya las tengo "marcadas" como "hechas", ¡me imagino en tu caso! Y ya siento que quiero hacer un montón de cosas (aunque suelo pensar en la primavera y en verano, no en invierno).

  ResponElimina
  Respostes
  1. No te creas que me las he saltado a propósito, es que el tiempo no me ha dado para más :(

   Elimina
  2. Como tú dices, hay mucho que descubrir y que hacer en un país aún nuevo (y tan grande), pero además... está la vida, la vida que viviríamos en cualquier lugar, la de los amigos, la del día a día... Hacerle hueco a todo requiere mucha maestría :D

   Elimina
  3. y tú eres anfitriona por naturaleza. Pero... ¿se te ha ocurrido a tu lo del jersey? :D

   Elimina
 3. Jo no trobo que faci por.
  A mi em desperta sentiments de tendresa.
  Olivera

  ResponElimina
 4. potser perquè és menuda?
  Olivera

  ResponElimina
 5. Jo trobo que és cuqui, com els personatges de Malson abans de Nadal i La núvia cadàver amb el cuquet que li surt de la galta.

  ResponElimina
 6. Trobo que et va quedar molt bé la carabassa!

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada