Un capvespre a Toronto

Fa dies que vull escriure al blog, però quan plego estic massa cansada d'escriure a l'ordinador (o simplement massa cansada a causa d'aquests darrers dies frenètics i emocionants alhora) i tot i així no voldria deixar de publicar sobre el viatge a Toronto (si per manca d'immediatesa o per avorriment no n'esteu farts). I se'm fa estrany, perquè hi ha tantes coses que us voldria dir de Harvard, també, aquesta setmana en què s'acaba el curs i he menjat el meu primer burrito (a Darwin's, Cambridge) i he vist passar el camió de gelats pels carrers amb una melodia com si fos l'esmolet, i han tornat els camions de menjar (food truck) i m'he de posar màniga curta urgentment, i he anat al meu primer dinar del departament (que són mensuals) i aperitiu al RRC i l'estudiant a qui faig de mentora m'ha convidat a esmorzar i he menjat un gelat de nata deliciós amb M&Ms i han tornat unes quantes cadires de colors a Harvard (no totes, perquè em penso que estan replantant la gespa).



En tornar de les Cascades del Niàgara vaig agafar el ferri per passejar per una de les tres illes que hi ha davant de Toronto, al llac Ontàrio, i sobretot per veure la vista de la ciutat. 






Tot i que els colors marronosos pareixen de tardor, a Toronto ja tenia la sensació que arribava la primavera, per això quan vaig tornar divendres a la nit vaig tornar a notar fred a Boston. Diumenge, el temps havia canviat completament i vaig fer fotografies de les flors (que a hores d'ara hauria pogut ampliar considerablement) que hi havia entre casa i l'estació i els voltants de Harvard.


Vaig baixar a Centre Island (ah, 'center', no? i la reina d'Anglaterra hi té res a veure?) i hi ha un parc per passejar, fer pícnics i un petit parc d'atraccions que no hi podia faltar.


Us en deixo les fotografies i vaig a desconnectar una estona.














I hi afegeixo el petit 'Flatiron' buiding canadenc...


Comentaris

  1. Aquesta va ser la nit que vaig anar a rebre C. i vam sopar en un pub molt animat.

    ResponElimina
  2. Les fotos són diferents a les que havies penjat fins ara de Toronto.
    Aquestes em semblen més els USA.
    Molt boniques.
    Felicitats, mira quina hora és i pensa què he degut veure abans!

    Olivera

    ResponElimina
  3. Tens raó, el perfil de la ciutat des de l'aigua i l'edifici del mercat s'assemblen més al que coneixem. Ja et pots imaginar que tot el matí que brinco d'alegria (tenia una reunió pel mig, però). Gràcies. No m'estaré de publicar-ho.

    ResponElimina
  4. 30 grados hoy... sí, ya creo que tienes que ponerte manga corta!! xd

    Por cierto, no paras con mil cosas y comparada conmigo publicas al instante!! No sé como puedes.... Tengo las entradas de Texas de hace más de un año esperando y si fueran las únicas... :(

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¿De Texas???? Pues suerte que no lo sabía porque ahora I can't wait! Ya he cambiado el vestuario :D ha sido muy de repente. Qué bien se está!!

      Elimina
  5. Demasiadas redes sociales, esto sí. Pero tengo predilección por este rinconcito.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada