PorchFest a Somerville!

He descobert una festa nova que se celebra al municipi on visc: la PorchFest! M'ha encantat! Música als porxos. M'agrada molt que al lloc on visc s'hi respiri un ambient de barri, sobretot en aquesta part de Somerville a prop de Davis Square. Les decoracions festives per Halloween i Nadal a les cases unifamiliars dóna per a molt, veure els xiquets com van a buscar els caramels (trick or treat), la festa veïnal d'inici de curs al parc (amb pizza) -em penso que hi ha un espai que és perquè cadascú hi planti el que vulgui, els veïns que fan vida al porxo i hi prenen el sol...

Avui Somerville s'ha dividit en franges horàries, de 12-2p.m., de 2 a 4 i de 4 a 6 i es veu que a la nostra part de la ciutat (és una ciutat residencial) ens ha tocat de 2 a 4 (no ho havia pogut comprovar perquè avui a les 11.30 aproximadament el web on es podia consultar el mapa i els horaris de la festa ha caigut de la xarxa (suposo que hi havia massa usuaris connectats). Jo ja tenia previst anar-hi encabat de dinar, he sortit de casa i els veïns nous també tocaven al porxo! Em pensava que es tractava de bandes que tocaven als porxos que la gent oferia, però són els propietaris de la casa que ho munten, toquen, organitzen danses, treuen aros, guixos, maraques, una nevera amb cerveses o gerres i gots de llimonada, cadires, banquets per als espectadors sense esperar res a canvi tret dels somriures i els aplaudiments. Jo no he anat gaire lluny i aquí teniu una mostra del que he vist!




En alguns casos et convidaven a entrar al pati, però en molts els patis eren el lloc d'aparcament i poc més i no veies ni qui cantava o tocava.




Aquests eren molt bons, però no els he arribat a veure, tot i que els he escoltat una estona.





Comentaris

  1. Yo vi uno a la vuelta del hiking sobre las 4 de la tarde pero sólo lo vimos al pasar con el coche porque esta actividad no me llamaba mucho la atención. La hacen todos los años...

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mí no me verás haciendo hiking!

      Elimina
    2. jajajaj tú eres entonces como Fran.... él hasta tiene pesadillas durante toda la semana!! El de ayer fue muy suave, más bien un paseo por la naturaleza ;)

      Elimina
    3. ¡Menos mal que empezáis poco a poco, que solo tú caminas tanto a diario! Tendrías que comprarte uno de esos reloj-cronómetro.

      Elimina
  2. Quines festes es munten amb la voluntat i les ganes de compartir!
    Olivera

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí! I van seguir entrant nois i noies joves amb el senyor C. a ensenyar-los el colomar!! No recordava que la primera vegada també m'havia dit que eren allà pel colomar! Jo ho veia des del balcó :D

      Elimina
  3. Els de la segona fotografia em van encantar. La noia cantava i tocava molt bé i no me n'havia oblidat; de fet, un dia em va parèixer veure-la al metro (a la T). Enguany hi he tornat (els mateixos aros), però devien fer només un tros de l'horari i encara no estaven a punt. Més tard, els he vist al parc amb els aros. Vaig enviar la fotografia per a una noia que buscava muses que l'inspiressin amb imatges o mots.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada