Canvi sobtat


Fa dos dies l'arbre estava així (tot i que la fotografia és de dissabte passat, fa una setmana). Vista des de la finestra. Me l'havia trobat així en tornar de Toronto.


Avui ja no estava florit, però li havien sortit brots verds. Em sabríeu dir quin arbre és; potser tu, Olivera?


Quan va venir la família, em vau preguntar si a l'arbre de darrere el balcó no li caïen mai les fulles. Quan vaig tornar de Toronto estava pelat. Tot l'hivern amb fulles marrons de tardor, abril inclòs i ara es queda nuu.


Aquesta és d'avui! De cop i volta, els brots verds.

P.S. El senyor C. no m'ha portat pastetes en tot l'hivern. Ni dònuts ni pastissos ni rosquilles. Avui s'ha presentat amb una carmanyola amb salsa de tomaca per a un regiment. Diu que en tindré per a una menjada, per a un plat de pasta (de debò????). Això deu ser que cuina quan fa bo perquè hiverna?

Comentaris

  1. Nooo yo creo que le pasa igual que a mí... los vecinos de abajo deben estar pensando que ya no me simpatizan porque no les llevo nada desde que empezó el invierno. La explicación es que en invierno no me sobra nada... necesitamos grasilla extra pero claro ahora ya no cabemos por la puerta y es mejor ir repartiendo!! xd

    ResponElimina
  2. :DD Pues el señor C. se ha quedado muy delgado después del invierno :DD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Se ha hecho una lipo?? jejejeje

      Elimina
    2. Eso es lo que pensé yo cuando me lo encontré así después de una semana de no verlo porque no estaban en casa! :D

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada