Arriba la primavera

Les fotografies són del dissabte 2 de maig. De sobte, va arribar la primavera diumenge. Una petita mostra de les moltes fotografies que vaig fer, degustant l'anunci del bon temps (tot i que hi ha uns abellots que pareixen vaques que piquen contra els vidres de la finestra sense parar):















Explosió de colors de casa a l'estació.

Dissabte vaig anar a la universitat perquè tenia feina. Això és Harvard Square.

Harvard

Durant 4 dies, se celebrava l'Arts First, el festival d'art de Harvard.

Us en parlaré més, perquè diumenge s'acabava i hi vaig tornar. Actuacions musicals, aquí, fetes per estudiants de la universitat.

Eren molt bons i divertit, però prova de fer una presentació quan fora tots canten...

Quina diferència de la imatge nevada que us en vaig penjar fa unes setmanes! I la setmana que ve farà 9 mesos que vaig arribar.

Comentaris

  1. I pareix que no paren de fer coses! Avui volia anar a Georges Island, que regalen el ferri per celebrar l'inici de temporada. Però m'he despertat a les 8.30 i obrien els tiquets a les nou... Veig per tuiter que són les nou i hi ha una coa llarga. Em penso que hi aniré pagant un altre dia, si hi vaig! (No sé si m'acaba de cridar l'atenció)...

    ResponElimina
  2. Nosotros estuvimos fuera en el MayFair.

    En mi casa también se chocan los abejorros contra las ventanas y no sé cómo pero algunos entran!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Agggh cómo los echas??? Yo no me atrevo a abrir el balcón. Para futura referencia, te gustó George Island? Yo me quedaré en casa que he visto la cola de las nueve, ya! Y te asignan cuando debes volver... Creo que si me acabo decidiendo, voy a pagar otro día que esté más vacío.

      Elimina
    2. Pues algunos abriendo la ventana y los que son muy torpes y no salen pues a porrazos, me da mucha lástima pero Fran es alérgico a la picadura y aquí ya sabes como funcionan los médicos.

      Elimina
  3. Respostes
    1. En dues setmanes ha canviat molt el paisatge! M'hauria agradat que la meua família ho veiés tan animat, però almenys no hi havia neu i no feia gaire fred!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada