Curiositats

1. Potser heu llegit que, després d'haver-ne fet una gran renovació, el mes que ve inauguraran el Harvard Museum of Art. Llegeixo al web que a partir d'ara no es continuarà oferint el programa a través del qual els estudiants de la universitat podien emportar-se com a préstec una sèrie de quadres d'un dels museus d'art per penjar-lo a l'habitació (a les residències, suposo). Em pregunto com deu ser dormir amb un Van Gogh al capçal del llit.

2. Avui a classe un company ha portat una edició del 1600s de les Metamorfosis d'Ovidi i el professor ens ha dit que ens fixéssim en les il·lustracions. M'he adonat que l'exemplar estava anotat en llapis i subratllat amb un retolador rosa. Hi havia factures velles entremig de les pàgines, El company usa l'edició recomanada. M'he preguntat a qui devia pertànyer aquell tresor familiar. M'he demanat si jo, que sóc especialista a fer gargots als meus llibres, hauria gosat amb aquell text.

Comentaris

  1. No m'ho acabo :D (Com tampoc no em puc creure que el temps anunciï neu diumenge). Avui estem a 23 graus, ahir a 10...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo ahir vaig passar de 33 (a Meknès) a 19 (a Tànger)!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada