La meua llibreta de viatges



Quan he començat a escriure aquesta entrada estava d'un humor molt diferent. M'han passat una mica les ganes d'explicar-vos amb tot detall les fotografies, però feia dies que volia ensenyar-vos un regal que em va portar el rei M. d'Orient. És una llibreta de viatges, que vaig estrenar per l'escapadeta de Verona. Fins i tot té un apartat dedicat a la meua llista de desitjos, una autèntica wish list de destinacions, entre les quals hi he escrit Escòcia (aquest estiu ho solucionarem, J.), Yellowstone (em vas inspirar, Pilar), Sicília i, tot i que encara no ho he posat, voldria anar a la mesquita de Còrdova i a Sevilla.

P.S. La fotografia enganxada és una postal de la Torre dei Lamberti.

Comentaris

  1. Quin regal més fabulós!!! Còrdova i Sevilla són fascinanats i també Granada i Jaén!!!! Que s'acompleixin els teus desitjos!

    ResponElimina
  2. Sóc una freak de les llibretes, ¿on dius que la puc comprar aquesta? :)

    ResponElimina
  3. Pilar, ara ja les he apuntat, Jaén no ho sabia :O En buscaré imatges al google!! Són desitjos d'una vida, perquè no m'he quedat gens curta!

    Llenguaddicta, no sé on ho va comprar M., es veu que la mateixa marca en fabrica per a arquitectes i ella ho coneixia d'això. Ara dorm, a veure si demà hi penso i li pregunto!!

    ResponElimina
  4. llenguaddicta, la vaig comprar al FNAC, també les venen a les cooperatives Jordi Capell, o per internet a la pàgina web de Moleskine: http://store.moleskine.com/es/
    M

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada