Només queden dos mesos


Fotografia d'Esperanza Rodríguez.

Ha passat molt de pressa el temps. Tinc el viatge previst des del febrer, tot i que no va ser fins al maig-juny que em van confirmar que m'havien acceptat la comunicació que hi he de presentar. Tenia molts projectes pendents, l'estada de quinze dies a la universitat de Cambridge, el congrés de València, les classes... tot era prioritari i així, els plans del GRAN viatge als EUA s'anaven endarrerint.

La setmana passada per fi vaig comprar els bitllets i ara ja tinc un (el primer) hotel on m'estaré. Aquests tràmits em posen molt nerviosa, sempre tinc por d'equivocar-me de data i ni tan sols ara em sento segura. La font d'ingressos és un problema constant, de beques, cap ni una i de pegues, moltes. Aquesta part de comprar i fer quadrar hotels i dates i desembutxacar és la que menys m'agrada, només em fa sentir nervis i ja me'n poso prou, de nerviosa, només d'imaginar-me totsola amb un mapa (?) per aquestes grans ciutats - i si em perdo? és perillós?-: Los Angeles, San Francisco i Nova York en ple hivern. Només queden dos mesos per ser-hi i el gran viatge, nervis a part, em fa moltíssima il·lusió (i no vull estar-me de res -tan de bo no calgués-).


I ara penso l'immensa que em pareixia Londres el desembre de l'any passat, quan me n'hi havia d'anar totsola (jo que només em sentia segura viatjant totsola a Itàlia, una seconda casa).

Comentaris

  1. Jo vaig fer fa un parell d'anys NY, Salt Lake city, Las vegas, Yellowstone...I em vaig quedar sense poder veure S. Francisco. No hi havia més temps.
    Nò et perdràs...Si mires a dalt i tens com a referència els gratacels, a NY, sempre sabràs on ets.
    Diuen que S. Francisco s'assembla a Barcelona.
    Ja ens explicaràs!!!

    ResponElimina
  2. Penso actualitzar cada dia i penjar les fotos perquè estigueu al dia i per poder-ho compartir amb la meua família! Uau,m'encantaria anar a Las Vegas i a Yellowstone, ja estic fent llista per a la propera vegada (que m'ho pugui permetre). En això de permtre'm... és la meua màxima por perqquè en sóc una especialista :D independentment de la ciutat, allà on visc durant 4 anys vaig utilitzar el monestir com a referència. Espero que els gratacels em serveixin!

    ResponElimina
  3. I... he afegit Philadelphia a la llista! Quedava tan a propet de NY que no m'hi he pogut resistir!

    ResponElimina
  4. Anims que t'encantara! Hauras visitat molts mes llocs que jo dels EUA! Ja vuras que NY t'encantaras, pero el 1r cop que surtis al carrer sentiras una sensació de claustrofobia i de formiga entre mig d'aquells edificis!! T'inguem informat cada dia! I sobretot....TORNA!!!jejej

    ResponElimina
  5. :) És clar que tornaré! Jo m'enyoro moltíssim, ja ho saps. I penjaré les fotos cada dia. Parlarem cada dia!! Buscarem l'horar i m'enduré un rellotge amb l'hora d'aquí, una amb la de NY i una amb la de LA.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada