Recordo...

que m'encantava anar a buscar els llibres nous abans de començar el curs i que em passava aquell dia fullejant-los, palpant-los i olorant-los. Folrar-los ja era una altra història.

Encara queden setmanes perquè els xiquets tornin al col·le, però no queda gaire perquè nosaltres comencem el curs, vet aquí perquè m'ha vingut al cap això.

Comentaris

  1. Este estiu gairebé no he desconnectat. M'han anat venint moltes idees al cap que encabat he hagut d¡apuntar no fos cas que la memòria em fallés.
    Veig que tu també comences a connectar si és que realment has desconnectat...
    Olivera

    ResponElimina
  2. Ostres quins records! A mi també m'agradava olorar-los i veure què m'esperava per al nou curs. Folrar-los era un drama, tots plens de butllofes, hehe.

    ResponElimina
  3. Hahah, Sílvia, quan jo vaig començar a folrar-los també van començar a destacar per les bombolletes i aquells plecs que es feien, no hi ha una manera més fàcil?

    Olivera, enguany he desconnectat moltíssim! Potser amb el precedent del balneari de l'any passat m'he agafat l'estiu d'una altra manera. No he escrit, per això.

    ResponElimina
  4. Hahah, Sílvia, quan jo vaig començar a folrar-los també van començar a destacar per les bombolletes i aquells plecs que es feien, no hi ha una manera més fàcil?

    Olivera, enguany he desconnectat moltíssim! Potser amb el precedent del balneari de l'any passat m'he agafat l'estiu d'una altra manera. No he escrit, per això.

    ResponElimina
  5. A mi també m'encantava olorar-los però, sobretot, forrar-los! Jajaj encara ara em busquen per a que forri els dels menuts, axií que segeguixo revivint les tornades al cole! De bombolla ni una, als meus!
    C.
    PS: m'estic posant al dia, feia molt que no passava, què xules les fotos del viatge!!!

    ResponElimina
  6. Encara no he pogut contestar-te el cel. Ja veus que sí que vam tornar a SF, vam estar a la costa oest, però només la vam visitar un dia (els vaig fer de guia), perquè de seguida vam baixar a Palo Alto i a Monterrey i d'allí a Las Vegas. Així que va ser gairebé tot nou! Si encara et queda alguna postal envia-me-la igual (ESCRITA) per a la col·le, encara que sigui des de Barcelona, t'enviaré l'adreça. Jo no m'oferiria mai pel folrar-los!

    ResponElimina
  7. Per cert, a Setmana Santa et vam dir que pensàvem fer el viatge (tot i que hi va haver dubtes fins al darrer moment, per la moto de Vale, per ex.). Segueix encantant-me el país, com a tu, tot i que aquest estiu tot són notícies de tirotejos als EUA :(

    ResponElimina
  8. Després vaig llegir totes les entrades del viatge i ja vaig veure que vas repetir poc! Però lo de Las Vegas no sé si està gaire fet per a mi jaja, abans he d'anar a molts altres llocs.

    ResponElimina
  9. Si vols muntem una escapada per anar-hi juntes, peròooooo sense SF aquesta vegada, eh!

    ResponElimina
  10. (i si hi vas d'aquí 2 cursos ja et vindré a veure).

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada