Darrerament

Darrerament he corregut poc per aquí, però he estat una mica ocupada organitzant coses i quan arribem a final de curs i comença a fer calor, ja se sap... No he penjat gaire contingut elaborat per mi, però això no vol dir que no hagi fet res de dos de les grans aficions que tinc i que comparteixo amb vosaltres en aquest blog. Precisament he escrit un conte, un conte nou. A alguns de vosaltres us pot parèixer una bestiesa, però jo escric amb comptagotes, no solc tenir milions d'idees voltant pel cap, de tant en tant me'n ve una i em solc esperar uns mesos, si era bona s'agafarà a la terra i creixerà i un dia (amb temps i poques preocupacions, si no no puc) l'escriuré. I és clar, si hi poso tants condicionants això passa poc sovint. Però passa. I no sempre surt bé, però aquesta vegada me'n sento prou satisfeta. També he de dir que és la primera vegada que reviso un escrit i n'he reelaborat uns quants fragments, fins i tot el títol, que jo pensava que l'havia clavat a la primera però que quan vaig refer el text va necessitar un canvi evident. Sobretot perquè al títol hi apareixia el nom d'una ciutat i el conte ha acabat situat en una ciutat, un país, un continent diferent. També he organitzat un viatge per a deu dies, aquest estiu, però al final no el podrem fer, en guardaré la ruta i tan de bo l'any que ve poguem...

Espero que encara seguiu aquí!, llegint-me de tant en tant :)

Comentaris

  1. Doncs en això coincidim... Jo també estic pegant voltes a les idees mesos i mesos. Així va la cosa, que ixo a conte per any ;)

    Imagina't el dia que em plantege escriure... una novel·la? Ha, ha, necessitaré anys i panys!

    ResponElimina
  2. Jo hi va haver un any que els vaig numerar des del gener al document word. Així, al gener vaig escriure un "conte1" però aquell any o vaig arribar al 2. Depèn molt de l'activitat que faci, el meu primer any de la feina actual vaig escriure molt, mentre agafava el ritme... Tu em vas dir un dia que quan feies exàmens i estudiaves tenies més idees i a mi això no em passa! Em solen venir de nit, això sí, quan estic a punt d'adormir-me... i ensundemà ja no me'n recordo.
    Jo la novel·la la veig lluny :D

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada