Un dia més i...

Comentaris

  1. Bon viatge i bona estada!
    Ens veiem en tornar!

    ResponElimina
  2. Ohhhh....un dia més i te'n vas cap a Londres! Doncs a fer molt bé la maleta per no trobar a faltar res un cop siguis allà. I molt bon viatge. Al final quantes nits d'hotel has reservat?

    Ui, el pròxim cop que et llegim ja seràs allà...

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies! Ja he parlat amb el J. perquè vinguem un dia (a mi no m'agrada conduir).

    Barcelona m'enamora: He reservat tres nits d'hotel (un hotel amb un nom de fundació reial, potser m'hi trobaré la reina i tot o potser és una residència de mongetes, no ho sé!) i he quedat amb una agència dilluns (a part d'enviar milions de correus a altra gent que ofereixen pisos, però que no m'han contestat o que em tenen a l'espera). I dimarts començo a treballar (he demanat un dia més, per poder dedicar el dilluns sencer al tema pis). Gràcies!!

    ResponElimina
  4. Vaja, unes marxen i les altres se'n tornen... Vaig viure dos anys al Regne Unit. Fa no res que he tornat, i ja tinc ganes de marxar cap allà un altre cop... (Si saps d'alguna feina, volo cap allà!)

    Una abraçada, i bon viatge!

    ResponElimina
  5. Se't tobara a faltar moltissim...
    T'estimo

    ResponElimina
  6. Llenguaddicta, vaig arribar al teu blog actual a través del de Londres, tot buscant informació sobre Easyjet! I, al veure que eres lingüista, encara em va fer més gràcia. Gràcies!

    Lashed, va, personalitza-ho, em trobaràs a faltar molt! :) Jo també t'enyoraré moltíssim. T'estimo.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada