Ara fa un any escrivia això

Aquesta setmana una amiga se n'ha anat a treballar fora durant un any (esperem), un amic s'independitza en un pis a Barcelona, una amiga comença el curs vivint en parella i encara una altra dilluns va tenir una filla. Tot es mou.

Avui, escrivint a l'amiga que fa un any se n'anava a Berlín li he enviat els vincles de tot el que vaig anar escrivint sobre el seu viatge. Potser li agradarà veure's amb uns altres ulls, saber que des de la distància l'acompanyàvem. A mi em van recomfortar els vostres comentaris, la vostra companyia quan feia el meu gran viatge de somni als EUA.

Ara la meua amiga ja ha tornat i és ella la que s'independitza enguany. Una nova casa i una nova ciutat, aquest cop a prop nostre. Retrobaments. Ara sóc jo qui marxo uns mesos. Queden tres setmanes.

Comentaris

  1. La vida ens bressola amb el seu vaivé. Ja ens explicaràs que se sent en entrar en una de les cabines telèfoniques de color vermell! M'encanten...A banda de la història dels Tudor i de l'Enric VIII, i la de Jac l'esbudellador...És clar!

    ResponElimina
  2. Hahha, només espero no haver-m'hi de quedar a dormir a la cabina! :D Tens raó, hauré de reciclar els meus coneixements sobre l'Esbudellador, veus que endarrerida vaig? ;P

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada