Malmesbury




A la meua proposta de ruta de 10 dies (en aquest cas, combinant cotxe -llogat 2 dies + 4 dies- i tren -els 4 dies restants-) pel sud-oest d'Anglaterra també aconsello visitar Malmesbury i la seua abadia que, tot i ser molt menys impressionant que la resta de les de l'itinerari, els relleus que té a la porta per fora i a l'interior del túnel d'entrada són els més espectaculars que vam veure. A més, l'entrada és gratuïta i el poble, tot i que es recorre de seguida, també mereix una passejadeta.

La ruta es pot arreglar, donar-li un ordre més lògic, sense anar pujant i baixant, endavant i endarrere, però les limitacions a les quals m'obligava haver de dependre de busos i trens durant uns dies determinats de la setmana van acabar marcant-la.

No sé si us hi heu fixat, però si traceu l'itinerari a un mapa us adonareu que al sud vam fer més quilòmetres i més al nord, en canvi, els monuments i pobles d'interés turístic estan els uns molt a prop dels altres, a poca distància de Briston i, de fet, de Londres, així que és una part més accessible a l'hora de visitar-la i els enllaços de llocs com Bath, Bristol, Exeter i Salisbury amb la capital fan viable el viatge.

P.S. Vam visitar Malmesbury abans que Lacock, però tenia ganes de penjar l'apunt anterior ara que havia trobat els enllaços i... m'he despistat.

Comentaris