Un joc literari de Tibau


Ahir Jesús M. Tibau va penjar un nou joc literari de tipus creatiu al seu blog. La imatge m'ha paregut molt evocadora i he intentat escriure el relat sense utilitzar la vocal "e". Al final, m'he desviat de la idea del conte, només he escrit un paràgraf inicial i no m'he vist en cor de suprimir les "e". Ho deixaré per a un possible segon intent. Aquest n'és el resultat i podria ser el començament de moltes coses... ;P


Fa massa anys que vaig marxar del poble com per recordar els motius que em van empènyer a buscar una terra nova, lluny dels meus i del passat. Allò que em devia semblar tan important s’ha anat esvaint amb el pas dels dies i, al seu lloc, hi ha deixat un buit que s’ha acabat apoderant de mi. Al final, he cedit. Com el militar que arriba a casa després d’una derrota (i en escriure això se’m dibuixa la imatge inicial d’alguna pel·lícula que no sé localitzar) hi he tornat. He passejat vora el riu, calmadament, mentre els mosquits em xiuxiuejaven paraules inintel·ligibles a cau d’orella i la sang se m’escolava, qui sap on, riu avall, fins a un altre delta.

Comentaris

  1. sé que el text és més rebec sense e.

    ànim,a la segona ho aconseguiràs, eh?

    ResponElimina
  2. A banda de les "e". M'ha agradat la imatge evocadora de quelcom que sembla important. Els punts i seguits, si que no es poden deixar quan s'escriu. Continua caminant.

    ResponElimina
  3. Gràcies, Pilar. Qui sap si li donaré continuïtat, però a vegades escriure sobre alguns temes sense adonar-se'n pot acabar espantant qui ho ha escrit.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Molt bo! Mereix premi tot itindre moltes E's!!!

    ResponElimina
  6. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada