Petites descobertes

A vegades, per molt de temps que faci que vius en un lloc, sempre hi ha un racó on no vas mai i que et queda pendent. Aquest, era el que sempre deixava per a un altre dia, potser per a un partit de beisbol.
Fenway Stadium, Boston (també he vist el Fenway Park, que estava nevat). A més, les portes estaven obertes i hem mirat dins, He retallat la foto perquè hi sortia jo.
Si a Boston tenim els Bruins per a hoquei, els Celtics per al bàsquet, els Patriots per al futbol americà (enguany eliminats de la Superbowl), els de beisbol són... els Red Sox. De moment, només he vist un partit dels Celtics, però m'apuntaria a veure'n un dels altres en directe amb algú.
Foto de F. 14è pis de l'hotel del Hyatt Regency Hotel, hem anat a unes sessions informatives sobre sortides professionals en recerca, Encabat, brunch a Eastern Es Standard i, a la tornada, he comprat ametles ronyoses/garrapinyades banyades amb xocolata mexicà a QNuts, a prop de casa. L. m'havia convidat a mirar la Superbowl a casa seua, però tenia ganes de relaxar-me una mica abans de començar la setmana. La fotografia és del riu Charles des de Cambridge.

Comentaris

  1. Yo tampoco he ido mucho por esa zona pero las veces que he ido ha sido muy complicado encontrar aparcamiento y hemos tenido que pagar parking y eso que era entre semana... :(

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues nosotros estábamos en la feria profesional cerca de Central y después, cuando queríamos coger el tren (en MGH, supongo), nos han entrado ganas de comer y hemos ido andando. Bueno, no me ha parecido que haya mucho que ver allí, pero el estadio sí quería verlo y ¿hoy he leído que van a poner una rampa para deportes de invierno?

      Elimina
    2. Cerca de Central Square?? y vais hasta el metro del MGH y luego has ido andando hasta Fenway!!! Vaya caminata ;)

      Elimina
    3. Esto me ha parecido en mi mapa mental, sobre todo cuando nos hemos perdido. Además, después hemos vuelto al MIT porque F. no había estado y ya se marcha dentro de dos meses y para comer no encontrábamos el restaurante que buscábamos (al final, ha sido otro, pero de hecho no encontrábamos ninguno). Tú hubieses estado en tu salsa, tanto caminar.

      Elimina
    4. Olvida lo de MGH, que al final no hemos ido.

      Elimina
    5. ahhh bueno entonces se reduce bastante la caminata... ;)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada