Sant Valentí!

Nosaltres no celebrem Sant Valentí perquè ja tenim Sant Jordi, per tant, 1. vaig pensar que ser en un país anglosaxó en aquesta data seria una experiència molt diferent (mesos abans ja hi havia corets per tot arreu i em vaig apuntar a una activitat de Veïns sobre tradicions i tast de bombons, però es va suspendre per una de les nevades) i 2. vaig considerar que no passaria res perquè J. no fos aquí, atès que mai no ho havíem celebrat i, de fet, l'hi tenia prohibit. Però, com que sóc aquí i m'encanta integrar-me, vaig encarregar a una xocolateria que li portessin bombonets a casa.



I va estar contentíssim. I no s'ho creia. I no entenia què celebràvem fins que hi va caure i va llegir la targeteta (en què li deia que de forma excepcional, com a tradició americana, volia compartir aquesta festa amb ell amb els bombonets) i aleshores ell també em va fer un regal (dos, de fet), en un estil més santjordienc i avui me n'ha arribat el primer: dos llibres sobre els fonaments de l'aquarel·la!! Són de segona mà, però està en molt, molt bones condicions. Perquè, com us he comentat alguna vegada, aquí els cursos duren poc temps, les classes d'anglès s'acaben cada quatre setmanes, canvien els companys, pagues un xec (o efectiu) més i tens un certificadet. Les classes d'aquarel·la, que han estat més d'expressió i model que d'aprendre tècniques, s'acaben d'aquí quatre setmanes (quatre classes més) i ara no vull deixar-ho, però no em van bé els horaris dels altres cursos i vull tenir-ne una base abans d'apuntar-me a cap curs més similar. Així que ara, amb els llibres, m'organitzaré per tenir temps per pintar, experimentar i explorar una mica amb les aquarel·les. Darrerament he rebut paquetets a casa i fa molta il·lusió (tot i que els altres eren llibres per a la feina).
D'acord, no mha sortit bé la fotografia... però era només per dir a J. que ja tenia el primer!!!! Bona nit!

P.S. I sí, diuen que ajornen la major part d'activitats, però també en cancel·len un munt (no només tanquen les escoles durant setmanes -M. és mestra aquí-), així que també em vaig perdre la xerrada sobre la síndrome de l'impostor i en tenia moltes ganes.

P.P.S. He penjat dues entrades avui: veg. més avall la del tast d'oli.

Comentaris

  1. Así que los bombones de Godiva eran para él?? Al ver la foto pensé que eran para ti.

    Nosotros tampoco solemos regalarnos nada para San Valentín, pero sí solemos ir a cenar fuera o cenar algo especial en casa. Aunque este año cuando nos despertamos estaba la nevera rota y todo descongelado. He tenido que tirar mucha comida y aún no me ha llegado la nueva, y lo que queda...

    ResponElimina
    Respostes
    1. :( ¿y ahora cómo lo haces sin nevera? qué desastre... puedes intentar congelar con la nieve que hay ;P qué lástima. A mí también me gusta hacer las celebraciones con una buena comida (entre mi madre, que es una gran cocinera, y mi padre, que le encanta ir a restaurantes para celebraciones, no iba a ser menos). En este caso no podíamos (bueno, celebramos un evento especial un mes antes de lo que tocaba con una comida en Barcelona, para no perdérnoslo).
      jajajaj qué gracia me ha hecho que pensaras que eran para mí. De hecho, me he quedado con el mejor regalo (regalos) y tengo muchas ganas de estrenarlos.

      Elimina
    2. Pues imagina la faena.... :( Tengo una nevera grande de camping de pasta dura para guardar algunas cosas y le voy poniendo cubitos o botellas de agua congeladas. Los cubitos me los da la dueña de la casa y las botellas las voy congelando yo en la ventana. Las cosas que pude salvar las tengo en el frigo de los vecinos y lo demás lo tiré...

      Estoy intentando tomármelo con calma pero... kjkjmnklhkjhl!!

      Elimina
  2. No m'esperava trobar-hi dues entrades avui!
    Què bé!
    Olivera

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada