Més sobre San Francisco

Durant el dinar vam ser testimonis d'una manifestació pel districte financer i M. es va encarregar de buscar l'adreça de la casa de la sèrie Embrujadas, que estava convençuda que estava a SF, però a la tarda no vam ser capaços de trobar-la, així que si algú pogués desmentir que està en aquesta ciutat i donar-nos-en l'adreça de veritat segur que se sentiria alleujada. 




Encabat vam passejar pel barri xinès, com veieu a les fotos superiors i vam acabar agafant un taxi per anar al Golden Gate Bridge (aquesta vegada amb molt més temps que quan vaig ser-hi jo), on vam comprar la primera llimonada del viatge, que resulta que fan boníssimes a tot arreu, com vam poder comprovar.

Un regalet, una tropa amb becs:

Vam acabar el dia al Golden Gate Park.


Comentaris

  1. Veig que l'has rebuda!! ^^ Me n'alegro molt.

    ResponElimina
  2. En realitat fins a Las Vegas no la vaig poder enviar... i no hi havia manera de trobar bústia, allà només hi havia màquines escurabutxaques!

    ResponElimina
  3. Síiiii!!! Ai, Las Vegas...Les vaig descobrir a vista d'ocell. ^0^

    ResponElimina
  4. I eh que es fa estrany? Em pensava que seria un gran complex pel·liculero (per cert, el públic és familiar, no com a les pel·lis) enmig del desert i resulta que hi ha un munt de casetes iguals, en quadradets, pel voltant de Las Vegas. La perspectiva aèria et descobreix aquest miratge. I hi plou.

    ResponElimina
  5. Avui he rebut la postal de San Francisco. Moltíssimes gràcies!

    Sense saber-ho, suposo, m'has enviat una de les postals preferides, ja que s'hi veu el far d'Alcatraz. Anirà a l'àlbum de fars directa!

    ResponElimina
  6. És veritat, no hi havia pensat :) M'alegro que t'agradi.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada