Preparem l'arribada de L.

El cap de setmana passat J. va muntar l'hamaca, el cotxet i la banyera de L. La cadireta ja fa temps que la teníem instal·lada al cotxe, però l'hem hagut de treure per fer viatges a Ikea. El bressol de collit anirà al meu costat i, com que ara ja em costa prou entrar al llit, quedarà per al final.
Diuen que la roba de nadó i tot el que pot estar en contacte amb la seua pell (peluixos inclosos) s'ha de rentar. A part. Amb sabó especial per a roba de nadons. I s'ha d'eixugar a l'estenedor (ara que per fi teníem assecadora). He posat la primera rentadora de roba blanca per a l'hospital. Ai, mare.
Avui la primera innocentada. J. ha tornat del supermercat amb bolquers de talla zero (fins a 2,5 kg. i mig). Estaríem preparats per si nasqués ara, però ja fa 1,9 i esperem que segueixi creixent dins de la panxa fins a la setmana 38 (o la 40, com vulgui). El 2019, a més, el permís de paternitat serà de cinc setmanes.
Ja hem decorat casa: pessebres, corona, ren, Pare Noel i arbre, que ens hi torna a cabre. A veure si des del mòbil us puc penjar unes quantes fotografies d'algunes de les primeres peces de talla zero que he rentat (té roba d'altres colors, però de moment no barrejo). Ho segueixo trobant tot tan menudet!



Novetats sobre el pis: l'aire condicionat. El problema sembla que són les canonades, la instal·lació. Foradar parets i obres grosses, diferents tècnics i llargues. Sembla que ja tindrem L. a casa i, evidentment, no és la tranquil·litat que buscàvem. Els tres vidres ratllats: volen provar de polir-los! I la pols de  vidre és molt perjudicial per a la salut. Ni tan sols han encarregat el primer vidre.

Comentaris