Universal Studios: els dos parcs en un dia

Darrerament, no he tingut esma d'escriure res a la nit perquè m'ha faltat temps i estava massa cansada. He d'aprofitar les setmanes perquè, ara que ha arribat la primavera, hi ha més activitats que em fan goig els caps de setmana (però "arribar" és un dir, perquè fa un aire gelat, gelat i seguim amb l'abric i mocador de coll -la bufanda la vaig donar a J., però ara que hi penso, potser en tinc una altra-).


Per això encara no us havia parlat del que vam fer el penúltim dia (el darrer ja no vam tenir temps de res, perquè jo vaig fer una odissea per arribar a Boston: dos vols, molts busos i des de Nova York i amb retard i complicacions i tot perquè els vols dels dos caps de setmana eren caríssims, el més cars de la primavera, l'un per la Marató de Boston i l'altre perquè hi havia una convenció de videojocs americana a la ciutat. Valia 800 euros, el mateix que li costava a J. des de Barcelona. No ho vaig mirar abans).


El darrer dia que vam estar-hi complet, per tant, havíem demanat un autobús compartit que ens duria des de l'hotel fins a Universal Studios (la tornada va ser millor, perquè conduïa #Rickthebusdriver, que fins i tot té canal de Youtube... un conductor de bus que sap moure l'esquelet i explica acudits tot el camí; es va ben guanyar la propina). No sabíem si tindríem temps de fer dos parcs en un dia i ja estàvem cansats de caminar 12 hores seguides cada dia a cada parc, però vam acabar comprant les dues entrades. Us explico per què. N'hi un d'atraccions fortes (Adventure Island) i és a mi a qui agraden. Universal Studio, l'altre parc, està enfocat a simulacions en 3-D i ambientació. Dit així, seria més lògic triar el segon i, realment, és el que em va agradar més, però fan trampa: divideixen el món de Harry Potter entre els dos parcs i, no només això, sinó que només pots agafar el Hogwards Express si tens el pas d'un dia per canviar de parc. De totes maneres, la millor atracció, potser la millor en general de tots els dies, és la de Harry Potter d'Adventure Island, al meu parer. Una combinació entre muntanya russa amb cabina individual, monstres reals, moviment i, alhora, efectes 3D i sense ulleres! És a dir, et mous com si volessis per damunt d'un arbre, cauen aranyes enormes del sostre (reals), surt un drac (real, et ruixen perquè tinguis la sensació que llença foc) i, gira la cabina i topes amb una criatura en 3D. Em va agradar moltíssim i no ho havia fet mai. Fan servir el mateix en altres atraccions, però aquesta és la més ben aconseguida. L'ambientació de Londres harrypotterià és millor a l'altre parc (els preus de les varetes d'Ollivanders són desorbitrats). A Adventure Island també hi tenien altres atraccions que no em volia perdre: les que estaven relacionades amb Jurassic Park. J. ja hi havia estat, també, però canvien molt les atraccions. 

No vam fer totes les atraccions, sinó que en aquest parc vam haver de ser selectius. Teníem clar què volíem veure i només ens va penar que tanquessin l'atracció dels Simpson per problemes tècnics. Les de Men in Black, Minions, Shreck... van ser altres de les meues preferides i les ambientacions, en general, com la dels Simpson. I vam dinar en un restaurant de peix, en el qual J. va tastar la Clam Chowder de New England i jo el lobster roll de Maine. No m'havia atrevit mai abans per si no m'agradava, però amb ell tenia comodí i ens podíem canviar els plats.

Vaig estar a l'estudi de Los Angeles de Harry Potter (el barret-que-tria em va enviar a Slytherin), he estat al menjador de la pel·lícula a Oxford, a molts escenaris de la pel·lícula a Anglaterra, al pont d'Escòcia, al menjador de Harvard que s'hi assembla, a l'andana 9 i 3/4 de King's Cross de Londres (hi ha un carret estampat contra una columna, com al llibre)... havia de fer cap a Universal Studios, no trobeu? Tot i que en una atracció vaig conèixer un xiquet que es feia passar per entès de Harry Potter i deia que havia llegit el llibre, però no sabia ni a quina casa vivia. Per cert, quan vaig cridar (més) va ser quan a la simulació en 3-D em va sortir Beatrix Lestrange. Per als que n'heu llegit els llibres i espereu que surti el següent aquest estiu (just dos dies després que torni a Catalunya): el meu personatge preferit era Sirius Black, el padrí de Harry Potter. Ara ho enteneu tot, oi?

Comentaris

  1. Muy chulo! que pena que estuvieran de obras en los Simpsons, ¿no?.

    No me puedo creer que vayas a Florida a probar el Lobster roll!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaj Era todo por tener a J. No me había atrevido aquí. Y a veces le meten lechuga. :S En realidad no eran obras... Cada día había alguna atracción que cerraba de repente por problemas técnicos. Una de agua en Disney también la encontramos igual, pero abrió unas horas más tarde.

      Elimina
    2. La mayoría de los sitios lo ponen sólo con un poco de apio... pero de todas formas la lechuga se la puedes quitar!! No tienes excusa ;)

      Pues vaya gracia ir y que te vayan cerrando zonas y eso de problemas técnicos suena mal en un parque con atracciones :(

      Elimina
    3. Yo lo miro desde otra perspectiva: lo tienen muy controlado y se aseguran.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada