dimecres, 6 d’abril de 2016

Berenar a Harvard Square

Famosa pels cannoli.

Avui no havia decidit agafar la tarda lliure. Havia quedat amb A. per berenar i encabat pensava anar a una conferència a Harvard sobre rosetons, vidre i època medieval, però feia tant que no ens havíem vist, estàvem tan engrescades i tan a gust, que m'he quedat a casa seua (hem proveït abans al Mike's Pastry de Harvard Square, una pastisseria italiana on segur que tornaré) i hem xerrat cinc horetes que s'han fet curtes. Ens ho ben mereixíem.

Qui localitza el Boston Cream Pie?

Aquesta pastisseria també està al barri italià de Boston, el North End i pensava comprar un cannolo (que vaig descobrir als EUA, no a Itàlia; és del sud), però tot em temptava. Al final he optat per la coa de llamàntol amb sucre, boníssima (tot i que farta molt): 


Trobareu la història de la Sfogliatella aquí. Ara ho voldria tastar tot. Bé, avui ja no més dolç...

P.S. Oh, no, ja ha passat: l'etiqueta de "menjar" supera la de "museus".

6 comentaris:

  1. jajaja creo que yo tengo parte de culpa ;) Pero no te preocupes que este verano, con los viernes de museos gratis, hacemos revancha y equiparamos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No quería señalar a nadie, pero está claro que eres la responsable. :D ¡Hecho!

      Elimina
  2. Aquestes coses no em fan ganes... :/

    ResponElimina