Encara sobre Walt Disney World


L'entrada que es va acabar carregant des de Walt Disney World era breu, molt breu i sense recomanacions, però, tot i que volia tornar a escriure la que es va esborrar, no trobo el moment i sabeu que m'agrada portar el blog al dia. Així que faré una llista molt breu, sense entrar en detalls:

1. A Magic Kingdom: a més de les atraccions que ja coneixia i de la desfilada diürna i la nocturna, aneu a veure les projeccions de nit al castell de la Ventafocs, tasteu les potes de tito per emportar, pugeu al Splash Mountain (combinació perfecta d'atracció i història/ambientació), visiteu el robot de Lincoln al Hall of Presidents (atracció històrica) i mengeu-vos una galeta descomunal al Sleepy Hollows. (I escolteu les barbaritats del personatge Gaston). La illa de Tom Sawyer (per l'encant).

2. A Animal Kingdom: el safari! I el musical Finding Nemo.

3. A Hollywood land: l'espectacle dels Muppets i el museu del senyor Walt Disney. També l'acceleració de l'atracció en forma de guitarra...

4. A Epcod: de nit, els sopars, tot i que hi ha molt més per veure i per gaudir (hi vam tornar tres dies i hi tenen Joy i Sadness, de la pel·lícula Inside Out). Vam veure l'espectacle de nit des del restaurant mexicà (de dos bitllets) i val molt la pena. Sense reserva, a més. Recomanaven també fer-ho des de l'alemany, em penso. El millor transport per arribar-hi: el creuer (també hi vam anar en bus i en tren).

5. Disney Springs: fora del parc. Les botigues, Lego i Ghirardelli incloses, la música, l'ambient, preciós el restaurant House of Blues i la millor hamburguesa que vaig menjar a Disney.

6. Vam estar a l'hotel All Stars Movies per, entre altres motius, la decoració.

Probablement, a partir d'ara les entrades seran curtes. Queden pocs mesos per tornar, ja som gairebé al maig, s'acosten moltes dates (celebracions i els meus festivals preferits d'aquí) i tinc ganes d'aprofitar els caps de setmana per sortir i les setmanes per treballar. Estic molt satisfeta del balanç del mes d'abril, però queda massa poc per a tot el que voldria fer.

M'he estat plantejant si us donaria la notícia, però tard o d'hora suposo que us parlaré d'un comiat de soltera amb Amelia i un grup d'amigues i, de totes maneres, acabaria sortint a la llum. Ja fa més d'una setmana i va ser a l'hotel de Disney. Ara ja ho sabeu! Encara queda molt per tenir una data, però jo vull celebrar-ho amb les amistats d'aquí i a l'americana. Des d'aleshores, no m'ha desaparegut el somriure ni un segon i cada dia es veu més tangible. Ara tres mesos no semblen res i, encara que J. tornés a casa per Sant Jordi, encara que l'enyori (encara més), la joia és tan forta que tinc la sensació que queda molt i molt poc per estar junts (i no és que tingui ganes, d'altra banda, que aquesta experiència s'acabi). 

Al mes de juliol vindrà un amic meu un mes, tot i que si lloga un cotxe per fer ruta fins a l'altra costa jo no el podré seguir. Ell ve a estudiar anglès, almenys quinze dies i també em fa il·lusió que, encabat de tants anys, ens retrobem en un continent diferent i fem alguna excursió junts (espero)!

Comentaris

  1. Despedida de soltera a la americana!! Ya sabes que yo soy muy sosa y poco fiestera, pero tengo ganas de ir!! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me refería a la camiseta, tipo Bride to be. Nada de mal gusto. :D

      Elimina
    2. Es que nosotros no tenemos por tradición las despedidas, creo.

      Elimina
    3. jajaja no me refería a eso... digo en general que no soy el alma de las fiestas, vamos... ya sabes que yo me estoy durmiendo a las 10:00 pm como muy tarde.

      Sí se hacen despedidas allí y se alquilan autobuses y se van de fiesta por ahí... aunque yo de eso no sé nada más jajajaj

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada