Comparació fotogràfica


Foto de les primeres nevades de 2016 (ara, amb la tela mosquitera, m'és més difícil sortir a fer fotos. M'ha caigut una estalactita de gel al braç).


Primeres nevades de l'hivern de 2015.

Aquest hivern s'està comportant, però ho ha possibilitats que aquest cap de setmana sí que vingui una tempesta de neu forta. Provisions. Avui és festa, Martin Luther King Jr. Day.

No actualitzo gaire perquè per fer activitats fora esperem el bon temps. Aquest dissabte vaig anar amb L. a fer un brunch a Kendall Square i cinema allà mateix, la segona pel.lícula que miro aquí sobre Boston, "Spotlight", d'estil documental sobre una investigació que va fer el Boston Globe sobre uns xiquets que van ser víctimes d'abusos sexuals per capellans de l'Església catòlica. Està molt ben feta. Tant que em queixava i els darrers mesos he anat quatre vegades al cinema, entrades entre més de 17 i 10 dòlars.

Comentaris

  1. ¿Brunch en Kendall?? Hace un montón que quiero ir a hacer brunch a un sitio de allí... ¿Dónde fuiste?? Y ¿Cómo que no hay fotos??? ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fuimos a Friendly Toast (me encantó su decoración y el ambiente). Llegamos a las 11.30, pero había cola de una hora. En esta ciudad los restaurantes están imposibles para el brunch. Total, que allí al lado hay una cervecería con menú de brunch y escogí un Hangover Wrap, que como es enrollado no se ve lo que hay dentro si lo fotografío: salsicha, bacon, huevos revueltos. Salsa picante. L. pidió un cóctel y pancakes con huevos y otros ingredientes dulces. Me quedé con ganas de volver para ir al otro. No hice fotos porque no sabía si interesaría para publicar. :D Nos contamos las experiencias del viaje a los respectivos países por Navidad y después ya al cine. Nuestro plan inicial era ir de brunch en Boston, pero tenías que coger el bus lanzadera porque estaba cortado en tren en Kendall y como ella vive allí mismo, planteó alternativa. Es una pena que no dejen reservar en muchos sitios y hacía ya frío como para esperar fuera (mucha gente dentro) o dar una vuelta. Avísame para el brunch, si quieres. ;p

      Elimina
    2. Así llegamos puntuales a la peli, que haca mucho que quería verla.

      Elimina
  2. Ahh!! The Fiendly Toast fue mi primer brunch aquí y después fuimos varias veces más pero ya no hemos vuelto por las colas... son demasiado largas para que merezca la pena.

    La verdad es que llevo ya tiempo sin ir de brunch y ya tengo ganas así que a ver si nos ponemos de acuerdo :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Sí!! ¡A ver si este fin de semana podemos salir y nos ponemos manos a la obra!

      Elimina
  3. Caram amb la mosquitera!
    La persona que habitava aquest pis abans que nosaltres va estar mesos (crec que anys!) sense eixir al balcó... per no arreglar la persiana! Que vam arreglar nosaltres la primera setmana, clar.

    Ací sembla que no nevarà mai... :|

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però l'any passat recordo que vau veure neu en una excursió pels voltants, tat? La mosquitera és digna d'un apunt dels teus: ho atura tot menys els mosquits, que tampoc n'hi ha gaires, però sí borinots, papallones... És casolana. El senyor C. s'hi va capficar (el balcó també és obra seua i va aguantar les nevades de l'hivern passat estoicament, amb el que em va fer patir!). Així doncs, no està ben tancada per baix ni pel costat, és desigual com el quadre de dalt del llit (està torta), va dura quan fa calor i quan neva i em fa pegar la volta per fer fotos (i anava descalça). Però jo al balcó hi sortia cada vespre de primavera, abans que els coloms ho empudeguessin tot. Ara el balcó torna a ser ben meu, però fins que la neu permeti sortir-hi.

      Elimina
    2. L'any passat no va nevar fins febrer, i sembla que enguany duu el mateix camí. En canvi, fa dos anys va caure molta neu al novembre. Bé, a la ciutat no neva, però hi veiem la neu quasi des de casa.

      Caram, el senyor C., quints ditets! ;-)

      Elimina
    3. I també cuins bé i fa pastissos i dònuts, encara que no en comparteixi les receptes (que no eren ben bé per a mi).

      Elimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. A la foto de l'any passat es veuen els arbres nevats, a la d'enguany encara no hi estan.
    Esperem que no nevi tant com l'any passat!
    Són unes fotos molt boniques! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, jo també m'hi vaig fixar! Segur que no deurem batre rècords, però ja no m'és novetat i es fa dur aixecar-se i sortir amb aquest fred. Dissabte esperem tempesta de neu grossa, però a Boston hauria d'arribar una mica esmorteïda. He anat a buscar provisions, tot i que no he carregat gaire.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada