Final de tardor

Ara mateix (acaba de començar a nevar).



Comentaris

  1. Respostes
    1. Avui ja hi havia capa de neu, però al final, inesperadament, he fet un mini-Black Friday i ara ja és massa tard per actualitzar. Te'n faries creus de les coses que he vist, com ara unes vitrines caríssimes per guardar-hi pilotes de beisbol signades o pilotes de futbol americà (per tant de mides molt diferents). I tinc foto amb nevada una mica més intensa de la terrassa de dia i de nit (ja te les enviaré si vols! :p).

      Elimina
    2. Sembla que enguany el Black Friday (nom horrible, per cert) ha arribat a Catalunya i a Espanya. Vaja, segons el que he llegit per Internet.

      Ens agrada molt la neu!

      Elimina
    3. (Se m'ha esborrat el missatge). Sí, això m'han dit, s'ha exportat a Catalunya i en canvi aquí retrocedeix perquè s'han adonat que és MASSA. Avui m'han convidat a dinar la família americana que va acollir ma cosina quan va venir a estudiar anglès unes setmanes de fa tres estiu i m'han dit que la neu d'ara rai, que al gener-febrer és terrible i que estigui preparada. Es veu que vaig triar el pitjor moment per visitar NY (gener) aquell cop. Ara hi tornaré quan vingui la meua família al març, que ells no hi han estat. M'ha dit també que ens duria al seu poble perquè és el típic de Nova Anglaterra. Si ara ja vaig tapada amb capes de roba, espera't al febrer!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada