Dragon Boat Festival


Avui, com cada cap de setmana dels mesos de calor, hi havia festivals. Sé que feien una representació de la batalla de Bunker Hill, però jo he decidit anar al Dragon Boat Festival de Cambridge amb A., C. i els bessons. Hi havia competicions de barques de rem al riu Charles, envelats amb mostres de cultura asiàtica (balls d'estil Bollywood, arts marcials, malabars), dracs xinesos... Les barques també havien de ser en forma de drac, però enguany no sé què ha passat que només estaven pintades amb puntets. Hi participaven, pel que hem vist a l'altra banda del riu, tot tipus d'associacions, de totes les edats i també universitats (no sé quins han quedat, perquè es feia difícil seguir-ho, però C. i jo som Harvard 100%).


Hem tret una tovallola i ens hem instal·lat a prop del riu, just davant de la meta. Quan els xiquets han acabat de dinar, hem fet coa als camions de menjar de la banda de Cambridge i ens ha tocat el torn. No és un festival gaire mogudet, però feia bo (el sol no era tan intens com els altres dies -jo, per si de cas, aquest cop m'he comprat protecció solar i me n'he posat de valenta- i bufava la brisa) i la conversa ha estat ben entretinguda (no ens véiem des del... febrer? i teníem moltes coses per explicar-nos). Després de passejar una mica, m'han ensenyat l'apartament nou. Un dia relaxat i bonic de diumenge.

Ja queda poquet per veure'ns!

Comentaris

  1. El sábado había un atasco enorme en mi calle porque tenían cortada toda Mass Ave. de mi esquina hacía Harvard Square. Yo me asomé desde la esquina y vi que había carpas y mucha gente pero no tengo ni idea de lo que estaban haciendo... y el domingo ese otro festival!! Aquí aprovechan el verano a tope ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues este duraba el sábado (que era solo competición, semifinales de las carreras de barcas) y el domingo (food trucks y Bollywood incluído :D). ¡Me encanta que aprovechen ahora!

      Elimina
    2. Ya te contaré pero he conocido a gente que te conoce ;) jijiji

      Elimina
    3. ¿Síii? ¡Qué sorpresa! ¡Que mundo más pequeño! ¡Quiero saber más!

      Elimina
    4. Bueno es que viven aquí, ya te contaré más ;)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada