Quatre imatges d'un dimecres

Aquest cap de setmana, després d'Acció de Gràcies, les famílies han començat a decorar unes quantes cases del barri aquí a Somerville. Els carrers també estan il·luminats i hi ha corones a les façanes, però a mi el que em fascina és aquesta exageració en la decoració de les cases per fora (i res de pessebre, ja veureu la Mare de Déu que posen al jardí, en una mena de petxina, els creients).

Aquestes fotografies són dels voltant de ca meua, que no és un lloc conegut per les decoracions nadalenques. Com m'ho havia d'imaginar? (plovia, no sé si es veuran gaire, n'he fet una selecció, però n'he triat poques amb moltes llums perquè no sortien bé les fotos amb tantes pampallugues i tanta lluminària).
Aquí hi veieu la corona. Aquest vaig veure com el muntaven un pare i una filla, el pare dalt de l'escala posant les llums a l'abre (dissabte).

Aquest és el model creients, entenc i també n'he vist en què ho combinen amb les llumetes.

Aquests també són dels veïns que la van fer grossa per Halloween.

I d'aquesta casa us en vaig fer un vídeo a Halloween perquè feia por i tot. Trobo que fins i tot s'han moderat, perquè després d'allò... Els que han começat ara deuen gastar moltíssima llum (i aquí els dies són molt curts i el sol es pon a les quatre).

PER SI US EN QUEDAVA CAP DUBTE: NO, ELS PROPIETARIS DE CA MEUA NO L'HAN DECORAT...


Comentaris

  1. jajaja yo las últimas dos navidades he obligado a Fran a que me lleve a dar vueltas con el coche para ir viendo las decoraciones de las casas, he intentado hacer fotos siempre pero tendría que hacer un curso para aprender como se hacen porque me salen horribles ;)

    La dueña de mi casa tampoco pone nada, ni una triste bombilla...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un poco de alegría! Mi Jack O'Lantern les solucionó el Halloween, pero en Navidades no voy a estar! A mí me encantan las decoraciones de madera que venden, los buzones de Santa Claus, los has visto? me chiflan :) (si no, les hice una foto) pero son caros.

      Elimina
    2. mmmm ahora no caigo... y has visto los cerditos rosas?? son muy monos aunque no entiendo que tienen que ver con las navidades!! Yo de todas formas no quito los adornos de navidad en todo el año aunque ahora les doy más protagonismo jejeje

      Elimina
    3. cerditos rosa? no :OOO ya tengo ganas de ver tus adornos de Navidad :)

      Elimina
    4. Los míos son muy normales, yo no tengo cerditos, son muy grandes para interiores ;)

      Elimina
  2. Rectifico: els que em pensava que tenien decoracions més exagerades a Halloween no havien acabat de decorar la part de balx de la casa ni el jardí i els dos arbres de Nadal grandiosos que hi ha ara fan la competència al de Fanehuil Hall!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Rectificació 2. El propietari ha posat una candeleta a l'escala, elèctrica i com que el mecanisme és que tot el que posa a l'escala és per a mi, l'he pujat a casa després de cridar-lo en va (és dur d'oïda em va dir). No sé si volia decorar els esglaons o no...

      Elimina
    2. La vaig deixar a la taula de la cuina, al costat de la finestra i avui he vist que darrere dels vidres de les finestres del segon pis de les cases de davant també hi ha candeles. Es veu que és una tradició irlandesa de Nadal.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada