Christmas Wreaths!!


Avui a l'acadèmia d'anglès hem fet una corona nosaltres mateixos! Jo sóc molt maldestra amb les manualitats (tot i que m'agrada dibuixar i pintar, per exemple: de fet el proper quadrimestre m'he apuntat al centre d'adults de Cambridge per fer un curs d'aquarel·la després de molts anys de no pintar res i de no haver provat mai les aquarel·les; però és una activitat que em relaxava molt i en gaudia), però m'encanta com m'ha quedat i estranyament he acabat la primera.

La tradició de les corones de Nadal per penjar a les portes de casa ve del nord d'Europa, però els americans la van adaptar ràpidament i aquí en veus a tot arreu (se'n poden comprar, ja decorades, de pi o de plàstic).

Jo em pensava que el professor hauria comprat la corona ja feta i que nosaltres només hauríem de posar-hi quatre boles (se suposa que hi havia un concurs de corones després, però, incapaç de decidir, diu que les penjarà al Facebook perquè la gent voti -llàstima, no tinc Fb-. No pensava concursar-hi però el premi és boníssim, una classe d'anglès privada d'una hora), però no!! Ha estat entretingut i molt divertit, tot i que em penso que se m'ha enclavat una punxa de pi...

La classe abans de començar. Els dos bols amb bombons sempre hi són (jo faig la classe de 6 a 8.30 p. m. i sopo normalment a les 6, així que van bé per matar el cuquet fins que arribes a casa a les 9 de la nit: tardíssim). Hi ha pinyes per decorar (com que hem fet una corona de mida menuda i em pensava que s'acabava el temps perquè havíem quedat de 6.30-8, no m'he atrevit. S'han d'estrènyer amb filferro contra la corona, també. El bol de vidre del mig és Candy Canes! Bastonet, una gaiata, per la forma que tenen. S'usen per decorar els arbres de Nadal (n'hauríem pogut posar a la corona si haguéssim volgut) i són caramels. Poden ser moolt dolços. Jo n'he tastat un d'aquests i era de menta; m'ha agradat, però se suposa que no ho has de mossegar, així que et pots passar la nit llepant gaiatos... Cinta per fer llaços i boles (com les de l'arbre de Nadal), boles de Nadal, menudes. També hi havia ginger cookies en forma d'homenet, galetes de gingebre (tradicions de Nadal) i galetes de xocolata. L'activitat, no sé si per motius religiosos, no ha estat tan popular com la de les carabasses de Halloween, però així hem estat més amples. Les altres galetes són de xocolata. Ho he tastat tot (menys els bombons). Sonaven nadales i alguns de nosaltres ens hem posat gorrets del Pare Noel.

Aquesta és l'aula on normalment faig classe els dimecres (bé, durant l'últim mes, però tornen a començar al gener. Me'n perdré una classe). Veieu la roda metàl·lica que tinc davant? Enre les rametes de pi (feia una oloreta!)? S'ha d'agafar filferro verd i fer una o dues voltes (a mi només m'ha arribat a volta i mitja) amb les rames al voltant de la roda, que quedi ben tibat. Aquest és el primer pas.

Un cop ho has fet, per dissimular el filferro hi poses damunt fulles (diferents) o branquetes a part, per cobrir-ho. Es tiba am el filferro. Es talla amb les alicates.

Finalment hi hem posat els ornaments: boles de Nadal, llaços, pinyes...

Aquesta és la meua!!!

I així és com ha quedat a la porta de casa. Estic pensant siencabir-la a la maleta: demà vinc!! Les fotos no li fan justícia :)

I us he fotografia les dels companys (tret de la de Sam, que encara no estava decorada). Apa, quina us agrada més?







Desitjo que us agradin. 

Bon Nadal!! I feliç any nou.

P.S. I aquestes són les galetes que m'ha deixat el senyor C. a l'escala. Les fa ell. La candeleta elèctrica que em va donar ja no va, però...



Comentaris

  1. Desde que llegué quiero hacer una corona de Navidad pero por ahora no me he decidido. El primer año compré una de papel y estuve a punto de hacer yo una tb de papel pero al final decidí dejarlo para otro año.

    También se pueden hacer para otras temporadas!!

    La tuya gana seguro. Te ha quedado genial!!

    Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, Amelia! Pues es mucho más sencillo que las Jack O'Lanterns! Me voy dentro de un rato :) Feliz Navidad y los mejores deseos para el 2015!

      Elimina
  2. Buen vuelo y disfruta mucho de las navidades!!

    ResponElimina
  3. És molt bonica!
    T'estàs convertint en una experta en manualitats.
    Olivera

    ResponElimina
    Respostes
    1. hahah avui, l'has escrit? Estem sota el mateix sostre ^ ^

      Elimina
    2. Ahir hi pensava: si volen, puc ensenyar a fer petrolieres als americans que vinguin aquí.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada