I tu, viatges connectat*?

http://www.ara.cat/comunicacio/New-Yorker-ironitza-esclaus-liPhone_0_742125902.html

En el meu cas, la màxima addicció viatgera que tinc pot ser un bon llibre (i m'encanta aconsellar a tots els familiars que em pregunten quin posar a la maleta).

I si vas de viatge/platja aquest estiu, quin/s llibre/s t'emportaràs?

*Per connectat no només hi compto mòbils amb Internet, sinó també ordinadors amb connexió a la xarxa i altres eines similars.

Comentaris

  1. Has de seleccionar ANÒNIM a la pestanyeta i clicar PUBLICA ;P

    ResponElimina
  2. (Ho tinc!)
    Deia que quin llibre em recomanaries per a 5 dies de Camino de Santiago! Tinc preparat Relatos de un peregrino ruso, que sembla prou místic, jaja.
    C.

    ResponElimina
  3. Ah! I fins ara NO he viatjat connectada! Les fotos amb la càmera gran que em vaig comprar i la bateria del mòbil, que aquí he de carregar a diari, l'estiu passat, en un mes, la vaig carregar dos cops! Enguanyan, anant per aquí, que el telèfon segueix costant lo de sempre, suposo que serà una mica diferent...

    ResponElimina
  4. Hahahh, per a aquest viatge concret no sé quin et recomanaria, però coneixent-te, et diria que quan en tinguis ocasió, et llegeixis Entre dos silencis, d'Aurora Bertrana (duret, eh). Aviso perquè despusahir en vaig aconsellar un a M. i em va dir: però tristos no, sobretot, i ara la tinc amb El metge d'Atenes a la maleta. Jo només em vaig endur l'ordinador de J. als EUA, però era un mes viatjant aïllada (i feia fred, que també compta, molt de frrred a NY). Per cert, com és que has de carregar tant la càmera?

    ResponElimina
  5. Doncs jo me'n vaig totalment desconnectada! Res d'ordinadors, res de mòbils connectats a Internet (de normal, el meu mòbil no té Internet). No m'enduc ni llibres. Crec que és perquè em fa molta mandra carregar, de tornada, llibres llegits. Tot i que, clar, acabo comprant-ne...

    De fet, fins l'any passat no duia ni telèfon, però ara fa falta moltes vegades per accedir als albergs. Així que en duc un amb una targeta internacional el número de la qual només té una persona (per a emergències reals).

    Clar que si el viatge dura més d'una setmana sempre cau una visita a un cibercafè o a una biblioteca pública per consultar l'e-mail. I... s'hi descobreixen moltes coses i molta gent!

    ResponElimina
  6. Jo vaig descobrir a Londres què a certes biblioteques consultar el correu està molt mal vist, hi havia una cartellets dient que estava prohibit (i un home vigilant tots els usuaris). Se suposava que en tota la biblioteca (5 pisos) només podies consultar-lo a un "soterrani". Un dia, cansada de no poder-me connectar en tot el dia (quan l'hi passava allí) vaig anar al soterrani. Els ordinadors estaven apagats. Els vaig engegar, però: oh, sorpresa! Et demanaven una contrasenya que mai no vaig aconseguir :( El meu mòbil tamoic no té Internet, no té ni càmera, però jo me l'enduc per contactar a la nit ^^ Els llibres em van bé per a l'avió, sobretot. A més, els meus acompanyants solen dormir... I si és setmana de platja no vull ni pensar què faria sense les meues muntanyes de llibres (que no tinguin res a veure amb la feina, és clar, si pot ser).

    ResponElimina
  7. Com són aquests londinencs! (Però jo sí que mirava el correu a Londres). A la resta del món mundial, crec que TOTHOM va a la biblioteca a mirar el correu (i ara el Facebook), i a més sol ser gratuït.

    El meu acompanyant sempre dorm. Fins i tot quan és el suposat copilot d'un cotxe. Però aprofito per pensar ;)

    Mai no he fet una setmana de platja. Serà perquè ja vaig nàixer dins la mar...

    ResponElimina
  8. M'he oblidat de dir que la meua càmera de fotos... no és digital!

    ResponElimina
  9. Això sí que és una gran sorpresa, la càmera de fer fotos amb carret, uau! És perquè ets aficionada a la fotografia o... Aleshores el que penges al blog és escanejat? :O Faig uns ulls com unes taronges, i això que tampoc no fa gaires anys que tots corríem amb carrets: no és difícil trobar recanvis? Jo al cotxe sóc molt mala acompanyant, sobretot de copilot, perquè també m'entra son de seguida... m'agrada que em passegin ^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs no és per res en especial, només perquè tinc una càmera bona (i, de vegades, dues). No sóc especialment bona fotògrafa. Simplement, m'agrada prendre el meu temps per cada foto, no tornar d'un viatge amb 500 o 1000 fotos. Segurament algun dia compraré una bona càmera digital, de vegades em fa ganes. Però en fi, són conceptes diferents de la fotografia.

      No són difícils de trobar els carrets. Bé, en alguns països sí. Uf, tenim algunes anècdotes! Ara és d'allò més "cool" fer fotos amb carret, amb això de la lomografia i, bla bla ;)

      Del que penjo al blog hi ha de tot. Sovint és escanejat, però de vegades són fotos de mòbil (tot i que el meu mòbil és molt limitat) o fotos que no he fet jo.

      Elimina
    2. Primícia: m'he comprat una camareta digital, molt amanosa i discreta, perquè suposo que començaré a fer fotos una mica diferents que voldré enviar tot d'una per Internet, a partir de setembre... ;)
      (Però per a les fotos bones, la vella!)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada