De cròniques

El Col·loqui de l'AILLC a Salamanca es va estructurar en quatre línies de recerca: la literatura medieval i renaixentista, la lingüística contrastiva, la recepció i traducció de la literatura contemporània i la didàctica. Com que les sessions s'esdevenien alhora (tot i que podíem, com vam fer alguns, anar saltant d'una a l'altra), em fa l'efecte que podrem llegir-ne cròniques parcials, referides a cadascun dels blocs i de conjuntes. De moment, el blog d'1entretants ja n'ha penjat una de didàctica, la teniu aquí:

http://1entretants.ning.com/profiles/blogs/xvie-col-loqui-de-l-associacio-internacional-de-llengua-i-literat

I, pel que m'han dit, aviat n'hauria d'aparèixer una (només de medieval, per la temàtica del blog, sense la part renaixentista, aquí:

http://arditculturesmedievals.weebly.com/blog.html.

Així que gaudiu-ne!

Si m'aixeco amb ànims un dia d'aquests us faré cinc cèntims de la part renaixentista i d'algunes de les sessions de recepció i traducció i de didàctica a les quals vaig assistir. Recollir totes les comunicacions i ponències, com bé s'ha dit, en una crònica, seria mooolt llarg!!

Ah, és clar, aquí teniu la crónica lúdica, que ja fa uns dies que ronda per aquí.

I una altra: amb paraules i imatges.

Comentaris

  1. Doncs vam coincidir però no ens vam desvirtualitzar... La propera vegada serà.

    Esperem la crònica!!

    ResponElimina
  2. Espero que sí, Puigmalet, però si poses una fotografia de perfil de quan eres tan jovenet serà difícil que et reconegui!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada