Manifestació per la independència: Ginebra

Foto extreta de la Nació Digital (la càmera se m'ha espatllat i no en puc traure les fotos del cap de setmana).

Un cap de setmana intens per fer cap a la convocatòria de la Plataforma 10Mil per exposar el cas de Catalunya a l'ONU i manifestar-nos per la independència. Com que nosaltres vam aprofitar per anar a fer una visita (on gairebé on tot el grup érem catalans) per l'edifici de l'ONU, obert al públic per a visites guiades, vam arribar a les 12 a la manifestació, just a l'inici de l'acte. Va durar un parell d'hores, amb lectures, manifestos, Pau Casals, cançons, sardanes, gegantons i els Segadors. Va ser molt emotiu, hi havia uns grup de gent del Veneto i la Lombardia que van anar a donar suport a la nostra reivindicació.

Vaig aconseguir tornar amb totes les postals de Plataforma per la Llengua per demanar que els universitaris puguem cursar les carreres com a mínim íntegrament en català (cosa que no vol dir que no hi hagi altres grups on es faci la mateixa assignatura amb altres llengües) signades. De fet, aconseguir tornar amb l'amenaça de les cendres ja va ser un miracle.

Vaig a dinar i torno,

Comentaris

  1. Tota Catalunya us ha de estar agraïda per la tasca que heu fet aquest cap de setmana i el fet de donar veu a les nostres reivindicacion mes enlla de les fronteres catalanes! Ja m'hagues agradat acompanyat-te!!

    Ptns.

    pd:Estic enganxat al teu blog! Un parell de actualitzacions mes cada 7mana no fan mal a ningu!!!

    ResponElimina
  2. Ho dius de bo de bo? Si ara fos vindries? ^^ Que contenta em fas! Mmm... "veurem què s'hi pot fer" amb les actualitzacions ;P

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada