Preparar un viatge


He explicat molt poques coses sobre mi. De moment sabeu que escric i que m'agrada anar al teatre i potser fins i tot us heu fet la idea equivocada que m'agrada caminar. Una altra de les meues afeccions és viatjar i la preparació del viatge és part de la diversió.

Dissabte marxem a Budapest, ciutat sobre la qual abans d'emprendre aquesta aventura no sabia res. Ara que en començo a saber detalls històrics, conèixer-ne els símbols, veure'n fotografies i traçar recorreguts sobre el mapa, llegir crítiques sobre els seus literats... encara tinc més ganes de conèixer-la. Sé que d'una setmana en traurem impressions, però m'agradaria compartir-les amb vosaltres.

Em penso que en aquest blog hi aniran a raure moltes de les meues cabòries i, sobretot, de les debilitats. El dia que el vaig obrir va ser per un impuls, no en volia traure res. Ara em penso que em servirà per a mi mateixa, fantàtica com sóc de guardar records, les sensacions que em va produir una pel·lícula, un llibre, una trobada... Fins ara només havia trobat la manera de guardar en capsetes les entrades, els bitllets, les fotografies i aquell vell fotolog que escrivia em recordava, de tant en tant, el que m'havia aportat el curs anterior.

Això sí, aquí encara anem per cursos!

Comentaris

  1. Ha estat fantàstic!! La ciutat preciosa, les termes,els jocs a la neu... Sincerament crec que sera molt difícil de superar en els nostres propers viatges!!!

    T'estimo.

    ResponElimina
  2. Jo ja no buscaria superar-ho, sinó repetir-ho. És que la neu ens va donar un plus de romanticisme. T'estimo babyluv

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada