Sant Jordi 2017


Enguany sí. Ara que he tornat, signaré exemplars de Glopades de riu a la Rambla de Catalunya de Barcelona en una parada compartida entre Voliana Edicions i altres editorials. Hi seré d'11 a 12 i de 15.30 a 16.30. De seguida que el sàpiga, publicaré el número de la parada. Allà ens posarem al dia de tot, que hi ha fato!

La resta d'hores de Sant Jordi les passaré amb J. L'any passat, aquell dia ell tornava a Catalunya i jo a Boston des d'Orlando, acabats de prometre. Ja farà un any. No sempre és fàcil arribar a un consens amb els preparatius, així que a vegades el que busquem és desconnectar-ne. Ahir vam fer turisme per Barcelona.

Una altra cita literària oberta al públic que aviat anunciaré: el 17 de maig a la tarda organitzo el Club de lectura per a totes les edats de l'Institut Can Jofresa de Terrassa. Llegirem La memòria de l'arbre, de Tina Vallès. Vindrà l'autora i hi haurà un aperitiu al final!

Amb els alumnes de l'Ateneu Barcelonès estem comentant La senyora Keaton i altres bèsties, de Teresa Colom i tindrem l'autora al juny. Si hi ha prou alumnes, impartiré un segon curs virtual a l'Escola d'Escriptura, Narrativa Exprés en català (85 euros): http://cursos.campusdescriptura.com/promo/CA/expres-narrativa Feu-hi un cop d'ull perquè és una ganga!

Ja ho veieu, tot i que he hagut de frenar amb molts projectes, entre els quals el d'escriptura, hi ha un temps per a cada cosa! Per cert, aquestes festes he encetat Ànima i hi estic entusiasmada.

Ah! I J. serà a Boston d'aquí dues setmanes! Anirà quinze dies per feina als EUA.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada